У мому випадку така ситуаці. Там де типу "мусорка" є биті пляшки, куски тарілок і звенить все але не копаємими сигналами, не стабільними та не чіткимим. Там де написано № 15 піднято англійські № 15 у великій кількості + сокири і хлам. Заципився за одне і так змійкою пішов по куті. В інших ямах по одному придмету. Щупом на 40 см нащупував тільки цеглу. От і питання чи варто туди зариватись і на яку глибину? Щупом щупав на 80 см.
Комради не знаю як блін, але мусорки часто не продзвонюються...типу сигнал не чіткий, не зрозумілий, скаче, переривається. На моїй пам'яті такое було двічі. Перший раз з doccc-ом викопали купу хламу + рештки 2-х пікелів, жетон, мітунс, рогач воно ледве сигналило...майже не "копатібельно" Другий раз знайшов близько 300 гудзиків і 80 кокард FJI в одній ямі (може хтось пам'ятає тему яка померла з глюком форума) .Там ще знизу було сміття типо консерв і дроту. Так воно все взагалі ледве-ледве пробивало на колір, ніби гнила гільза. Отаке-то. Всім удачі.
чого пів життя???ми з артуром і ще з одним 1 бліндаж докінчили !і розкопали повністю і третій половину??? від 10:30 до 17:00!!! от так
думаю що з такими темпами, як тепер взялися копати(постійно удосконалюються мд, та й охочих покопати все більше. Інтернет відкриває нові можливості. Візьмемо мене - хотів німецької каски, так попав на райберт(до того навіть уявлення не мав що хтось шастає з мд по лісах), ну а тоді вже понеслось) верхи будуть вибиті дуже швидко. Я був тільки в одному лісі де не бачив слідів копачів. Думаю всі ми рано чи пізно будемо копати бліни
Отвечаю. Насчёт пустых - мой же не пустой. Да, хлам... Стандартный набор: фляжка (битая...), лопатка, топор, пару монет. На бруствере - пяток Гренадёрских пуг. В радиусе 10 метров - десяток монет, гренадёрские пуги, 2 гренадёрские пряги (одна моя, на фото). Посмотрим темы и спросим камрадов по ВВ2 - каков процент жирных блинов??? Jester, не брал прибор. Глубоко были для него. Хлам в основном по полу, хотя и в перемесе попадается. С ув.
і я пробив блін точніше лісник здав фільм ми із будущого бачили,таке побачив я скоро пї юду з комрадом копати то збережене накриття але там копати й не дуже треба так землі трішки відчистити ,все це диво історії перекрите дубовими брусами.
Збирав я якось грибочки в Карпатах і знайшов блін (ПСВ) просівший. Хтось відкопав вхід. Видно настил на підлозі. Просвіт між підлогою і стелею десь 0,5 м. Залитий водою см на 10-15. От думаю копати чи просто підлогу мд продзвеніти. Правда плавати з МД там незручно напевно
Отако я його покопав. Що рити дальше? Не чіткі сигнали десь у стінках ще присутні. Щось вяло пулькає. П.С. А може ми взагалі не про то говоримо, може то і не блін. Короче квадратні ями між позиціями... (великі і малі)
То я та))) Діна хотіла помогати але в більшості мішала То сигнал - я яму, сигнал-я в бік і от таке вийшло)) От і питаю ще є смисл то всьо розпорпувати
ну досвіду в вас побільше ніж в мене, та я б перше викопав(обведено червоним), хоча б на метр(можливо і більше). Ну а далі б уже було видно, там якщо з лопатою(не саперкою чи фіскарем) то за 3 год. викопали б яму
А фіскар чим не лопата? Ці ямки дав саперкою, після неї для цих ям взяв фіскарь)) Так от такі ями і є у Вашому понятті "бліни"?
ну якщо фіскар з довгою ручкою то так, а якщо з короткою то завжди згинатись треба. Ну недумаю що вони копали бліни по якихось затверджених інструкціях, ну ви якщо викопали ті гранати з того рова то думаю що докопались до дна, чи є сигнали ще в глибину? Ну сам ще не надто розрізню, проте там де ми взялись копати то я впевнений що то бліндажі, ну а в вас може бути і палатка