щуп якої довжини?? Я в бліни по псв до 1,5-1,7 метра закопувався, викопував яму в метр і тільки тоді мд починав давати сигнали
Якби ціни у цьому каталозі були реальні. То я б тільки на одних викопаних бляхах заробив би на парочку Деусів З повагою GINDENBURG. Пи.Си. Грохніть ссилку не вводьте в оману новачків...
десь на 150 см, цей був менший в глибину, але коріння . А попередній уже мабуть німці в ДСВ поглибили
я би не зміг от так просто взяти і розкопати таку здоровенну яму)) Щупом щупав на 80 см. Перше на що настукав то цегла була.. Дальше пустота)
Ну якби не в піску то теж би не копали, а так десь на пів метра вкопався і далі самий пісок майже без коріння. Проте накопатися теж треба, та нема виходу з асею по таких снігах далеко не розженешся
і ось що хотів запитати. Копали ось такі малі на один вхід, на малюнку показано великий на три входи, приблизна глибина до дна близько 2 метрів. Чи то теж такий великий бліндаж, чи можливо його під щось використовували як склад і в ньому небуло перекриття. Ну хто краще знайомий з їхньою фортифікацією порадьте чи варто копати
ні той тільки думаю, незнаю чи то бліндаж. Ну а якщо так то в суботу або в неділю бути йому розкопаним(копаєм перше по углах і біля входу, а потім зближуємо напрямки уже як норами(менші), а цей хіба по углах попробувати)
Ану розкажіть детально як то. Знаходите квадратну яку. Починаєте рити яму по кутах? ШШирина і глубина яка? А потім йдете до центру? При чому як за часто прозвонюєте яму? А якщо є бліндажі а біля них жодних сигналів то тоже копаєте? Напевно грязні як чорти))))
копаємо по краях(закреслив червонив) на приблизну глибину(в процесі прозвонюємо), а потім копаємо в боки(закреслено сірим) уже не знімаючи верхній шар. Ну знахідки кругом були і по ПСВ і по ДСВ Ну те що грязні то точно. Мати б хороший мд то можна було б точніше копати, а так може повезе, а може і ні. Та копати будемо доки сніг не зійде
це ж треба так вміти. я б незміг рити яму незнаючи чи там щось є Приїжайте в гості я вам покажу яму в якій з кута витягнув більше 100 грен по псв. Там ще якісь чорнячок пропікує, ну але тупо в неї заскочити і копати я щось і незнаю Хіба на літо відкладу
а гугл тобі нащо, я думаю що Сокальський район ми знайди хоча б з 10 гранат то винесли б блін під ноль, а тут 100 і ще й вагання
Если коллеги не против, поделюсь своей методой. Пригодна для маленьких блинчиков. В общем, всё на схеме...
Выбирается по четвертям, с первой земля идёт на бруствер, с последующих - засыпаются предыдущие. Так легче и меньше засыпать в конце. Когда устал... этот - 4 часа в одиночку... Внутри только хлам...