ага, солдати вермахту лишили. Ну складу той конструктор то може хтось і скаже(я в тому ні бум-бум), та то вже завтра. Та день провели класно, я навіть не сподівався щось знайти, ну не бутчери і не пряги та хоть щось
В літературі по ДСВ зустрічається вираз "батьківські окопи". (так їх називали німці) З повагою GINDENBURG.
ще поїдемо докопувати(а загортати там не потрібно, весною обвалиться - пісок) Ну а жетони чомусь два різні по формі, хоча деяких частин і бракує та на одному зрозуміло що написано, другий окислився сильно Ну і досить великі, я щось думав що вони менші за розмірами
склав ті житони, хто знає ПСВ чи ДСВ, і якщо хтось знає що означають написи то буду вдячний за допомогу другий думаю кинути в мило може щось появиться
Artyr Хотів спитати. А як Ви копали той бліндаж? Що тупо взли і почали копати? А доки копали, метр, півтора? Копали і землю прозвонювали чи щупом працювали?
ну писав раніше та повторюсь Коло двох років тому на верху того бліндажа викопав коси, дроти(мусор металічний) і копаючи далі викопав ще австрійську миску, тоді так і лишили. Ну а тепер копали то брали і прозвонювали(хоча якщо вже братися то треба копати до дна), щупом ще не розжився. Ну маючи ріст 1,8 з гаком то яма була десь на рівні очей. Думаю доки сніг не зійде то ще пару розкопаємо. Цей раз просто їхали без жодних намірів щось знайти, незнаю як буде далі з знахідками..........
Artyr Блін. Я сьодні не пішов свій копати бо собачка прихворіла, водив до ветеренара та ще й холодно стало. Надіюсь завтра піду, бо цікавість мене перемагає. Правда тако на ура на своїх 185 см точно копати не буду. Мене не стане на таку яму, вже раз пробував, копнув два раза і плюнув) Буду щупом щупати, розжився аж на два))
Вчора щось ніяк не міг знайти розділ де розшифровують, знайшов аж під вечір. На одному ось таке, хоча і дали ссилку та там все не по нашому 2 Batterie Artillerie Ersatz Abteilung 26 2 батарея 26 абтейлунга пополнения артиллеристов. "учебка". 0 - I группа крови. 658 - порядковый номер.
Переглядав свої фото, і побачив дату 7.02.2009!!! Оце була зима!!! Я раніше ніж зійде сніг, напевне вже непоїду P.S. МД вмене вже інший
Фото є, але знахідки "несильні", монети, патрони, пару штиків, підкови, ще щось повійні... Якось відредагую фото і викину.