Друже bigfoot . А що то за персонаж Панцер Майер&Co ? Я такого не пригадую ( ну малий я тут у форумному досвіді ). Може коротко висловите пару реплік що до персонажа. Буду вдячний
О-о-о-о... Це дивна і давня історія... Наберіть в пошуку у розділі "Чорний список" назву населенного пункту "Кегичевка", або "Panzer meier". Там не пара реплік, а пара десятків сторінок про те, як люди, за іржаве залізо, змушені терпіти всякі неподобства від того персонажа і його попередніх клонів. Монополія, однако...
доброго вечора якщо не важко можете сказати довжину тильника вінтовки мосіна до згину і після згину???
може хтось має обломаний або копаний манліхер М 95 з цілою гардою, цікавить сама гарда. Якщо хтось має напишіть в лс, домовимось
Уважаемые коллеги! Стартовал новый проект взаимопомощи форума REIBERT. Желающие - присоединяйтесь! http://reibert.info/forum/forumdisplay.php?f=403
Вітання! Сьогодні в диких погодніх умовах в товаристві Вяз@ i Rskorpion вирушили на пошуки нових територій.Процес виявився вдалим-адреналін по максимуму ,мокре і брудне спорядження і одяг теж. Танк на жаль викопати не вдалось,проте серед рідких знахідок натрапили на мотоцикліста в комплекті.
Вчора і я нарешті вирвався відкрити сезон ,знахідок практично немає бритвенний станок окупанта і гільзи браунінг , ну і вопи їх глибше закопав Враховуючи товщину снігового покриву і двомісячну перерву в улюбленому хоббі і це нормально
А кто-то реально копает войну с глубинникомна Волыни? Как находки? Каким прибором пользуетесь. Хочу себе Вайтс ТМ808. Думаю стоит ли. Посоветуйте новичку.
копав у минулому році. В мене був клон з рамкою метр на метр. Знахідкі не дуже, та і дуже глибоко рити доводиться, буває і через якогось там гвоздя яму в коліну а то і більшу. А чому Вам глубинник потрібний?? На Волині і по верхах багато чого є!
добрий день хлопці! візьмете ще одного закарпатся в товариство копарів закарпаття!є хтось з мукачева? Дякую!
Kurt Cobain: Верховой прибор есть. Тера 705. Незнаю может я и ошибаюсь, но по моему мнению в местах конкретных ,жестоких боев искать верховым прибором весьма сложно. Много гильз и осколков. Есть такие очень перспективные места, но там на одном взмахе прибора по нескольку сигналов. Кроме того есть хорошие места, где проходили линии обороны и по полям. Лично я вижу коп по войне так, глубинник+2-3 человека с лопатами+верховой прибор. Тогда и копать можно серьезно. Или я неправ?
в такому разі Ви праві однозначно! Та виходить що на одного чоловіка з глубинником потрібно 3-4 чорнороби! Я б на таке не пішов, однозначно! Плюс знову таки лишні кубометри землі перекидати, благо - в нас ще поверхах всього досить, треба тільки місця знати!
Підтримую камарад!Ми з тобою по лісах по верхах бємо і нічьо так находкі є! канєшно не супер сохран в більшості но і буває краще...Я ось раз на копі знайшов один окоп в якому все піщяло я вже подумав шо то танкА то були ящіки металічні правда незнаю від чього 17 штук на глибині десь півтора метра канєшно по мучився трохи щьоб їх викопати но сохран (ляля) в красочці для інструментів забрав
В пятницю 1 лютого, коли сніг зійшов, практично перший вихід сезону 2013. В квадраті 10х10 прийшлось шурфити. В загальній кількості трохи більше ста штук. Від Тимфа до Півторака і тільки один Орт.