в журавно переїжаючи міст через річку з обох сторін дороги горби. На горбах позиції. З ліва кулеметні точки . з права ями для життя. Попадались мадярські бляхи. Зліва під горою де поля після переорки попадають австрійські бляхи. Недалеко від моста по течії була переправа. А якщо виїхати на горб, на роздоріжжї корчми стояли. Від одної ще фундамент залишевся. Якщо поїхати чуть дальше через старе село на цвітову в лісі також позиції, там попадають мітунзи старого взірця (великі). З іншої сторони лісу три городища. Була і хата лісника, попадають смертники австрійські. Жили там чи що...
Ого Клевер,ну Вас прорвало.Со злости инфу на цэлый дисплей слили.Если вы непротив можем с кооперироваться потом как-то.
то що я тут описав ще не значить що всі туди кинуться. Комусь далеко а хтось не вірить у правдивість написаного. Там уже бито перебито (крім корчмів) інколи заїжаю якщо десь недалеко. Останній раз мітунза взяв. Прикол в тому що раніше його не чув бо на ньому дерево виросло)))))))
Підтримую Клевера -всі ліси в яких був, уже були позначені нашим братом. Та хоча вже деякі видно що дуже копані, та все одно щось попадається цікаве Та й навіщо переходити на особисте? А то уже срач пару сторінок
Вы правы,это разные раёны,но войны затронули всю Украину.Я както в Франковской области у знакомого отдыхал и он меня повёл на окопы по ПМВ.Я был вшоке от увиденного.Может за эти года и прошмонали,а может и нет.Приеду узнаю,хоть в гости к другу заеду.Может чё-то там ещё чё и осталось.
Я б на твоєму місці взагалі не відписувався!Бо з твоїх слів це двояко звучить судячи з таких тем http://reibert.info/forum/showthread.php?t=302834&highlight=borman123. І нехай тобі хоч пів форуму "дякую" ставить,та як на мене,таких як ти треба з форуму гнати в три чорти..Задовбали просто копарі такі,що тупо мародеркою займаються.Говорив це завжди і говорити це буду,та й думаю багато хто так би сказав.Можеш жалітися,я завжди готовий відповісти за свої слова.Мені соромно за таких західняків.
Ужэ почитал,и ахренел.Но мне и самому интересно стало как они погибли.Что все лич.вещи с ними были.Ведь мародёрство было во все века,значит о них некто и неподозревал что они там...
Ти ба , об"явився ! Та ще й як коментує ! Згинь мерзенний ! Чи може ще і наших упівців з усусусами намірився "вибивати" ? Хлопаки, дивуюся вам, кому ви "дякую" сказали ? Це ж мародер !
Можеш мені не викати, тобі це честі і так не додасть. Тебе негіднику,у відповідних темах чекали дижднями, а ти мовчав.Мовчав а потім знову брехав... Твоя тема - шмурдяк. Ось там і перебувай! Не був і не бачив та зверху все видно !
ото і як не були там, і не бачили - не говоріть коли на 100 % не впевнені не розумію - ви яке взагалі до тієї теми маєте відношення? аби поговорити?
Для тих , хто не в курсі : reibert.info/forum/showthread.php?t=297814 reibert.info/forum/showthread.php?t=302834 reibert.info/forum/showthread.php?t=305644 Тема доволі стара, розжована і ковтнута. Все звелося до простого "просимо вибачення , хотіли помститися" ,якось так... Смороду було повно, а висновок зробив сам для себе кожен небайдужий.
1 .Біда в тому , що впевнений - на всі 100% і не тільки я , сподіваюсь цього досить ? 2. На злодію шапка горить - з цього почалась твоя риторика до мене, відповідно і мої дописи тут. 3. Припиняю спілкування не по темі гілки форуму ! П.С. Щось на "Житомирщині" тебе давно не було, може туди заглянеш ?
а де і як шукають тих мерців? Я один єдиний раз напоровся на підкову на капці, потянув капець а там кістяк. І знов кістяк, і кістяк і так 5 капців, куча тканини та кісток незнаю яких частин тіла. Та тканини і шкіри було такої перегнившої.. черепів не було, ніколи ще їх в живу не бачив