Зима А якщо відноситись по дорослому, то яка різниця який знак стоїть. Головне допомога форуму, а не "якби був тризуб, то допоможу". Все це дитячі понти. Хочеш помогти, поможи. Зробили два знака, які символізують два береги, нах ще якісь. Евреї підтягнуться зірку давида захочуть, мусульмани півмісяць, і т.д. Цирк буде.
Не бачу нiчого кумедного по темi "тризуба"! ..... А випад на тему "патрiотизму" !? ..... Так як би вiд цього непростого слова у Вас аскомина)))
та що ви вчепилися в той тризуб!! Уже ж ясно сказано що ніхто ніякого тризуба не получить!!! Так що можна закінчувати ці порожні балачки!!!
Я хіба написав що тризуб це третє лишнє?! Я тільки ЗА!!! Просто непляше тризуб з "непатріотичними" псевдами і аватарами!!!
А що ви хочете почути від нас? Як танки з печер у карпатах відкопати і скарби довбуша як магнітом затягнути? То ж вам по ходу видніше)) Читаємо, набираємось досвіду...
Пояснюю спеціально для тих "хто в танку": замахало читати вашу словодіарею на 20 сторінок, тут кагбе не всі школяри на канікулах...
Приблизно так думав також,тому за весь час існування теми перший раз відписав тут,щоб сильно не роздувати полеміки навколо тризуба.Хотів коректніше пояснити,що нічого з цього не буде.Та бачу сам,що дарма так зробив бо до людей(правда не до всіх) не доходить.Щей рота пробують заткнути
Критик хренов! За час всього словоблудства ти хоч щось конструктивне подав,чи виставив знахідки.які можна обговорити. сидиш від нефіг робити і язик точиш.і ще тим своїм мудризмом вражаєш. Полеміки вести не буду,але на всяку фігню є курика. З повагою!
На рахунок тризубу моя думка така: нема чого срач розводити. Що заважає кожному, хто вважає, що тризуб йому потрібен для самоідентифікації, "приклеїти" зображення тризубу собі на аватар??? Багато людей вже давно так зробили і не паряться... П.С. А на рахунок теми.... Реально задовбує читати пости, які не несуть ніякого смислового навантаження.
Коллеги извените что лезу в Вашы гарячие дебаты.Вы писали о дороге в Раховском раёне,которую будто построили Венгры.Мне подобную историю расказала знакомая.Преглашала к ним туда.Что известно об этой местности?Проходили какието действия с ПМВ,или чтото вообще чё было там?Конкурентом я Вам не буду потому как на Украине буду аж в августе.Стоить заехать по пути или нет?Спасибо!