Цікаво, треба спитати, якщо це стане можливим технічно., чи ГОТОВА адміністрація сайту підтримати таку ідею формально....
Доброго дня шановні.Ідея з трИзубом цікава,але думаю,що не так багато нас набереться,тай багато хто обираючи відзнаку,опирається не тільки на ідеологічні переконання,а й на свої вподобання.Наприклад,багато людей тут займається реконструкцією,реставрацією різних речей (по тематиці),колекціонуванням та й взагалі просто людям подобаються ті чи інші однострої та нагороди.А ще можна додати людей, яким взагалі не має різниці,яка у них відзнака,тому що вони проплачували перш за все привілеї при продажах(такі як "кнопка підняти тему") Ось мені подобаються німецькі гельми та однострої,тому певний час мав за відзнаку ЖХ.Хоча б зараз з задоволенням проплатив би трИзуба.
Те, що ви написали - все вірно. Але, якщо набереться хочаб 200 колег по хобі, які захочуть тризуб - сайт від того лише виграє...
ИМХО.Для того потрібно створити тему з опитуванням,і якщо набереться 100 чи 200 камрадів,що проголосують за,відправляти прохання Артему.Можливо тоді це буде комерційно вигідно зробити(всеж така фішка коштує грошей).Бо на даний момент при 10-15-ох голосах це не реально.Та й на створення опитування потрібно дозволу адміністрації,бо як правило в таких темах почнеться "срач"(самі догадуєтесь хто його почне) і модератор тему відразу ж закриє.
100-200 чоловік це фантастика!!!! Якщо 30 буде то вже буде добре! І на даний момент на форумі не більше 200 чоловік які є членами клубу!! Це всіх разом, і тепер робіть висновки.
Так як раз мені висновки й не потрібні друже.Попередній пост я для цього й написав,маючи на увазі,що не так вже й багато охочих віднайдеться.Ця тема час від часу проскакує на форумі,якщо я не помиляюсь.Просто коли форум "полетів" і тем таких не стало.А в загальному поставлено питання з відзнаками так,хочеш оплачуєш хочеш ні
............. з надзвичайною увагою послухаєм археолога, який тільки з лісу і приходить,- і все все знає про все, так як він один з нас 100 хто має магніт! ...всі повсідалися зручно і слухаєм!!! Просим ....Просим...
...допускаю думку що все прекрасно реалізуємо!!!! ....но не мають бажання з цим чіпатися , по своїх причинах які не озвучуються!
скоріше всього тому що не сезон!! тому й балачки йдуть. А ті що на копі нехай порадують.. оцінемо, прокоментуєм!)))
Ну якщо немає про що почитати то прочитайте про Фронтейру на дві сторінки.Я до того,що можна й коректніше зауваження робити.
Я думав у жнивах пошуку))) ні, ниву я брати не буду. Вирішив не проходиме авто брати а економне. Як ходив по горам так і буду ходити , просто економити буду на підїздах до них))) Ну і частіше їздити буду. На весні збераюсь на німці брати періжка
Все вірно! На то вона і тема "Західна Україна"! А якщо взяти "базар" на рахунок тризубу, то повний капєц!!!!! Псевдо_Алі-баба! Аватар_гадюка! І тут на тобі _ТРИЗУБ! Бо я патріот!!! Пацани,камради,земляки! Це купи небуде триматись!!!
...... Ще раз повторюсь ... Вас "критикiв" почитаемо! Тiльки замiсть коротких фраз критики нiц нема!) ...... Тупо сидiти i лупати очима в монiтор ))))) можливо Вас i влаштовуэ!