все золото рейху давним давно в запасниках США))), так само як зниклий золотий запас польщі і золото сходу зібране японцями в 2гу світову і закопане на філіпінах!! ..........а от військового шмурдяку і заліза точно буде !!
ну в таку погоду я б не йшов, хоча сам уже весни чекаю. Ну а напарник мій dfg ходив пару раз. Я піду на днях краще магніт покидаю
А що вам заважає, сніг? Я цієї неділі їздив біля Тернополя, снігу чуть не по пояс, нічого цікавого незнайшов, зате як відпочили в лісі від міста.... З бальзамом, кавою, канапками а сніг нескоро розтане
ну якщо цих вихідних не буде сильних морозів(по прогнозу -20) то ми поїдемо копати бліндаж, може повезе
тепер на Закарпаттю норм ! ну ближе до Ужгорода ! але я взимку в ліс не ходжу ,в мене взимку починається бродіння по горищам,підвалам.покинутих хатинках ну і магніт звичайно
та саморобка =) кум підогнав пару мощних потім пішли у РЕС до коріша підзарядили ! корч десь 120-150 кг тягне !раз бувало мотор Іжовський з ріки витяг =( жаль в поганому стані був пішов на металолом Нехай Доменна піч йому буде пухом