камради, хтось копає в Волинській області???? Зокрема в Луцькому, Рожищенському та ближніх районах. Якщо є такі то можна було б скооперуватися і поїхати десь разом на коп
а ви думали що вам тут відразу всю інформацію викладуть???, і де зарита Янтарна кімната і колечкі тотенкопрінг в тім числі??? Якщо ви так думаєте то дуже помиляєтесь, якщо хтось і знає місця де не ставала нога копаря то гризе там землю сантиметр за сантиметром, і розказуєпро них тільки дружині під подушкою!!!!!! Вот так якось.....
Сійся родися жито пшениця, На щастя, на здоров'я, на Старий Новий рік, Щоб Вам вродило, краще ніж вторік. У полі зерном, у дома добром, В печі пирогами, на столі хлібами, Хай буде Ваша хата, радістю багата, Хай славиться добром, медом, пивом і вином, Хорошими пирогами та щасливими піснями, І хай сіяє Вам невступно Христова зірка шестикутна, І хай сіяє Вам щоднини Наша славна Україна! Христос ся Рождає!
Так, було там багато чого серйозного, цікавого і по першій і по другій,особливо в Жуківському лісі! Але скажу чесно, я ті місця непогано вибив ще три роки тому, там мені попалася і касочка М-42! Звичайно там залишилися непотрібні "вопи" - мінометні міни, нерозірвані снаряди, німецькі протитанкові міни, але чогось путнього вже важко там знайти! Хоча знову ж таки повністю вибитих місць немає!!!
ось що хотів запитати. Думаю усі копали по ПСВ, суть питання в тому чи хтось розкопував бліндажі? я раз пробував, зверху аською напевне зачепився за перекриття (було пару кіс, різні дроти та інший хлам). нижче пішло в куті уламки цегли( були всі чорні мов горіли).Єдине що знайшли то австрійську тарілочку. Потім сигнал пропав, ну і вечір був. Так і лишили, уже більше року думаю, може докопати?
ІМХО австріяцькі нема змісту... Хіба як є точна інформація що вони там сиділи тривалий час і місце 100% бойове.
Та чого немає змісту. Я 4 роки тому ходив по таких тилових позиціях, позицій тьма, ям для життя тоже багато. Зі знахідок одні цвяхи і все. Перед снігом вирішив знову туди поїхати так як то від мене не далеко тай далеко уже смислу небуло кудись їхати бо темніє скоро і т.д. Ну от знову безрезультатно ходив-бродив доки в ямі не почув ледь чутний сигнал. Думав сміття (у нас чомусь всі сміття скидують у такі ями) Ну і копнув артелерійську гільзу. До вже десь так см 50-60 врився. Вже в ту дирку засунув катушку і знов сигнал. Одним чловом я на ту одну яму 3 рази їздив, аж доки сніг не випав. І там ще пищить) 2 гільзи, сокири, біля 100 шт № 15, чуть менше № 16, Ф-ок, 5 шт мілса і так вбік рив рив як кріт що добрався до смітника а там уже адсолютно все свистить в радіусу 10 м. Пішла посуда, пляшки, гігантські підкови, 2 бляхи (авс та нім) блядів від печей на 80 кг Ну одним словом я то тяжко рив саперкою, тепер уже з фіскарьом поїду
так то уже везіння, я взагалі не люблю глибокі ями рити. Та саперкою не дуже то й розженешся, мабуть треба й собі лопату міняти
Я мав наувазі що є багато повнопрофільних позицій з бліндажами і всіма пріколами але віська там сиділи один-два дні а потім поступили дані що противник сюди не хоче йти і все військо пошурувало рити такі самі позиції в сусідній ліс Знайомі місця
Всім доброго здоровля!!! Теж є пару нечіпаних бліндажів по ПСВ. Коли останній раз там були, то походили кругом, маленьку мусорку трохи пошпортали, а за них не бралися. Розмір десь 2.5 на 3.5 може 4м. Осіли десь на півметра. Але земля була така мокра, липка і важка, що вирішили приїхати літом...
ну а ми були на минулому тижні на копі як раз тоді було зранку -16 і -14 протягом дня я вам скажу реально сподобалось, рекомендую! тушнячок на кострі, чайок...супер!!! поки рекорд для мене))) ну а знахідки, які там можуть бути знахідки, то не головне
Мда, підігріта тушонка з чорним хлібом і цибулею, теплий чайок з ложкою коньяку - на морозець -саме -ТО!!! Тут якраз сам процес і є основне!
О так)) Я обожнюю на Кукулі рити. Того року прягу гренадера знайшов. Якраз заципились за місце не погане. Всякого шмурдяку РИА, пили "дружба", маса котєлків і т.д. Вже готуюсь на цей рік