Вельмишановне товариство! Вітаю вас з наступаючим Новим Роком(пізніше не буде змоги писати) Бажаю міцного здоров'я, здійснення ваших планів, особистих бажань та усіх мрій та задумів ну і головне бажаних знахідок, бо саме це і зібрало нас усіх на Райберті
Всім привіт! вітаю вас всіх з наступаючим новим роком бажаю щастя ,здоровя,хорошого копу і щоб всі ваші бажання збулись)
Шановні Комради з наступаючим Вас Новим Роком! Міцного здоровя всім Вам і Вашим родинам, успіху в нових починаннях і трудових буднях, удачі в пошукових походах і щоб грошей не останній мішок!)) Кращої долі нашим землям та нашій державі і незабувайте хто ми і яка кровава історія наших земель. СЛАВА УКРАЇНІ............Всіх з Новим Роком!!!
Героям Слава! Вісім привіт, от тільки зареєструвався, вітаю всіх з наступаючим, з тим що пережили кінець світу, це буде перший рік після нього, сподіваюсь не останній, нехай всім в ньому щастить, як в копі так і буденному житті, і як то кажуть щастічка і здоровлячка А ще може б хто підказав де можна покопати в Львівській області, бажано десь Миколаївський, Стрийський, Пустомитівський райони, МД в мене десь рік, сильно з ним не бігаю, хіба коли більше часу, за той рік накопав пару десятків гільз, трошки патронів, одну пряжку і пару копійок радянських А ще напевне не дуже на щастя 45-ку найшов і надгробний напис) Хотілось би знати якісь місця, а то вже перекопав тих городів йомайо) Якщо не важко в приватні скиньте, може і з кимось би поїхав на коп) Самому 17 літ, живу недалеко Львову, зараз вчусь в Франківську)
Щиро всіх вітаю з Новим Роком та Різдвом Христовим!!! Бажаю всім міцного здоров'я, достатку, домашнього затишку та вдалих виїздів. Веселих Свят!!!
Треба точити, але не перестарайтеся, точіть напильником, бо точило гріє і відпускає метал. І не сильно утончуйте лезо, щоб не гнулося.
Клевер Там де пряжку знайшов, там і снаряда знайшов і надпис, бажання мало там копати тимбільш засмічено ну просто капец як, купу цвяхів, банок, кришок консервних..
Я свою употреблял три года пока не достал сапёрку чешской армады.Неточил и нетупилась,я её нежалел и удевлялся её выносливости.Так-что камрад непережывай копать она будет классно былобы желание у тебя.Лично я взял себе другую из-за того что моя фискарс невлазила в рюкзак.Мне даже проганяли в магазине что топоры фискарс нетребуют заточки.Незнаю может это торговый трюк.
з свого досвіду скажу .....в мене фіскарс саперка (трансформер) я іі виставляю Г образно і лупашу нею як мотикою, рубає дерен, коріння і так далі .... иаким методом копає швидше чим лопатою. ні разу її не точив , попадаї на каміння, дрібні зазубрини є но не гнеться. по сокирам від фіскарса є дві , одна корнеруб на поясі зі мною на копі постійно, друга колун вдома. дійсно непотребує точіння рубають відмінно що сухе що сире там де сучки в поліні також бере пристойно , тільки сильніше треба бити.
та дякую за допомогу)) Питання не в тому яка лопата питання в тому чи новий фіскар потрібно точити... У мене для копу три лопати. Трансформер бундес (купив нову бо стару вграв рубанням і підважуванням всього), легка саперка з ялинками а велика саперка штикова. От захотілось 4-ту придбати -фіскаря. Придбав, задоволений)))
Хай Новий рік у вишиванці Розбудить Вас щасливо вранці, І принесе у Вашу хату – Усмішок й радощів багато. Розбудить приспані надії, Зерном і щастям Вас засіє, Зігріє миром і любов’ю І подарує Вам здоров’я !