Був на Пекарській...уточнив відразу для кого здаю і яка у мене группа крові( O(I) Rh+ ...Боткіна-жовтуха -не хворів). Сказали, що більше не треба ! ? Щось змінилось ?
Доброго Вечора. Нікого не змінилось. Чому так відповіли,виясняють ,буде щось відомо проінформую. З Пов. В'ячеслав.
Слова Батька. Доброго дня.Ще раз всім щиро дякую.Не буду нічого говорити на перед,але сьогодні перша ніч за три тижні,коли температура не перевищила 37.5 градусів.Дальше надіюсь буде ще краще.Ходили люди здавати кров,і їм сказали,що вже не треба.Я не знав в чому річ,але взнав,що аналізи дійсні 12 днів.Після того,щоб здати кров на тромбоциди треба робити аналіз повторно.Мабуть тому лікар в центрі переливання крові і сказав,що не треба.А на ці дні вже донори є.З форуму взяли тромбоциди тільки в однієї людини.В п"ятницю лікуючий лікар сказала,що тромбоциди в нього стали в нормі,а це означає,що організм вже почав виробляти сам і це також радує. ,а життя дитини йде на години і якщо вони б запізнились на пару годин,то писати вже не було б про що.В цій лікарні вперше стикнувся з тим,що лікарі не думають про взятки,а думають,що і як робити,щоб вилікувати.І повірте,роблять все це на високому професійному рівні і дуже швидко(про час писав вище).В нашій районній лікарні м.Буськ все наоборот,а районний педіатр навіть не визначила,що в дитини запалення легені і лікувала різні дурнички.Мотивуючи це тим,що він ходить в садок і це в порядку речей.Таких лікарів треба пеньками гнати з лікарні.Лікарі в цій лікарні знахабніли до краю.Хати,машини і все інше на рівні серйозних бізнесменів.Не хочу нікого образити,навів конкретний приклад.Попробую вставити фото.Хочу побажати,щоб Вас і Ваших діточок нічого не чіплялось.Дай Вам Боже здоров"я.Фото скинути не вдалось,комп не мій.Зато є ще одна хороша новина,лейкоцити також піднялись,а це означає,що лікування йде правильно і організм починає відновлюватись. З Пов. В'ячеслав.
Щиро вітаю Всіх із Днем Святого Миколая. Сердечно бажаю Вам, здоров’я, добра, радості та великої духовної благодаті. Нехай Святий Миколай здійснює найзаповітніші мрії, приносить у кожну родину щиру втіху і любов. Хай святий Чудотворець освятить вас і благословить на добрі справи, а наші душі – теплим та незгасаючим вогнем любові до ближнього. З повагою, Vodomir.
Всіх з пережитим "КІНЦЕМ" світу!!!! і з наступаючим Новим Роком! Всіх благ, міцного здоровя, успіху в нових починаннях! ........... щоб катушки не ломались, детектори не глючили!!!,- і кожному везіння в новому наступаючиму році!
Я своими очамы такую картину невижу,сам с Кировограда.Друзья есть в Ивано Франковской области,в месте инногда ходим копать.Но всё-жэ смешная фотка,5 балов.
На конкурсі "Україна очима росіян" переміг мешканець Львова, який виклав слово "Україна" очима росіян
Приветствую! Во Львовской обл., если ехать со Львова в Золочев, есть село Коровычи (у меня там родня жила, часто в детстве бывал там), так там на сколько помню почти в каждом дворе было полно остатков ВОВ - у соседа мотоцикл (немецкий) и в таком духе у всех. Знаю, что в тех лесах (в окрестности) были и партизаны, и бендеровцы, и немцы....На сколько помню по рассказам, то в лесу там почти подземный город был. Что сейчас там творится и прошли там поисковики или нет, не знаю....Но знаю точно, как-нибудь рвану туда. Да и в деревне полно там заброшенных старых домов, в каких можно много чего найти.
Спасибо колега!Меня знакомый к себе приглашает,он не поисковик.Нахваливал сильно свой раён.Хочу за зиму побольше информацыи накопать,как буду в отпуске может рвану туда.
Кстати, читал где-то, что в районе Подгайчиков (в местных лесах) были жестокие бои....УСПЕХОВ ВАМ! ...Кстати, может кто подскажет где можно не дорого купить (до 3000 грн.), можно б.у. металлоискатель, как для новичка. Но, в первую очередь им надо найти килограммовый слиток золота, спрятанный моим покойным отцом где-то в доме (2 этажа с подвалом и чердаком и конечно возможно на улице). Потом есть на примете пару снесённых деревень в Хмельницкой обл. + знаю место Кургана, где захоронены турки (на зиму он на суше, а зимой под водой на р. Днестр) + хочу заняться поисками в Киевском обл., так как живу уже здесь . Буду благодарен за помощь. Не откажусь и поездить с кем-то в компании на поиски. Живу на Левом берегу.
Вам сюда: http://reibert.info/forum/showthread.php?t=325882&highlight=%EC%E5%E3%E0+%EF%F0%E8%E1%EE%F0. Що правда в 3000гр трохи тяжко буде вписатись......
Я Вам благодарен за инфу.На счёт цен на м.д. незнаю потому что приезжаю на Украину только в отпуск,а на счёт курганов знаю,мой совет нелезте туда это незаконно.Если на наши поиски глаза закрывают то за курган могут и привлеч.Спасибо Вам ещё раз за инфу по Львовской обл.