Я сразу сообразил поискать накладку, но увы, наверное она была потеряна раньше и может в совсем другом месте! Хотя в следующий раз еще детальней проверю! Кстати по цене так и ни чего в гугле не нашел!
О, то є файна бомба, я таку в Чорногорі викопав і закопав назад, бо там може бути пікрінка (дуже нехороша вєщь)
.....памятаєте в дитинстві хлопушки були.... з бертолетовою сіллю ))..... тілки потри її чи притисни і на маєш!!!.............ця єрунда на даний момент ...щось подібно ..окиси однозначно утворилися .... не крутити і щоб ударів не було!........... ( якщо з гори жбурнути на каміння ....оживе точно 70%! ....от чи в повній мірі?!
А то ви про що? Про ті хлопушки що замотували в пластелін і кидали до зезмлі а вони бабахкали то я памятаю таке. А До чого порівняння?)
По всіх лісах навколо можна шукати і по псв і по другій і по укр-польській... за день точно щось тай познаходите...
извените! может я неправильно дал кординати! Львовска о-л Яворовский р-н.п-т.Ивано-Франково.Спасиба!!!
Поправлю камрада трішки... Крім міста Івано-Франківська поблизу Львова є ще смт. Івано-Франкове. Може для початку хай там спробує покопати, чого відразу до Франківська пертись? Там і своїх копачів досить...: P.S. Нет трішки "тупанув" і мене випередили з відповіддю. Цілком згідний: копати можна всюди, а от що викопаєш - залежить від фарту більше, ніж від місця копу.
Книжка Віталія Гавруна "Трагедії ХХ століття", Лвів, 2012 - там автор описує, як він впродовж років вивчав історію і копав навколо Янова (Івано-Франкове). Насправді більше подібна на такий чобі путівник копача Рекомендую - на декілька років планів вистачить. Правда, тираж малий - 700 шт всього надрукували.
Вона роздавалась за дякую на відкритті кріївки біля Страдчу. В продажі не бачив - треба по людях питати. Хіба відсканую, як час буде.