може хтось щось підскаже, найшов ще того року таку ручечку на одному із розкопаних місць що є на ксероксах у ovika по древнім поселенням, то був всього лиш 5мінутний коп, так як в таких місцях самі знаєте)..., мій прибор почав кричати на неї, матеріал незрозумілий досі, тіпа оргскло наповнене якимось блеском, жаль на фото невидно, можливо ручка від столових приборів, наперед вдячний
Добрий вечір Шукаю напарника для копу з Івано-Франківська Може хтось знае норм місця бо гільзи вже надоЇли))
той хто знає норм місця тяжкою працею пройшов ці всі гільзи... Шукайте, форум, карти,історія та гугл Вам в допомогу..
Тоже ж нодоіло копати гільзи, думаю копну по старині наших князів Галичини хоч 5 мінут, надієвся Ручка з Столового прибору княжого двора...
Доброго Дня. Потрібна Офіційна Пошукова Організація для ексгумації Австрійських солдат, на території Волині,з подальшим офіційним похованням з Усіма особистими речами. Ті організації з якими я мав справу___Велике прохання не турбувати . ( є на це в мене особисті причини) Пішіть в Приватні повідомлення. З Пов. В'ячеслав.
Славік,єдина офіційна організація на Західній Україні - Львівська "Пам"ять". Директор - Ярослав Іванович,нормальний мужик. Якщо нахамив хтось з його клерків - можу дати номер телефона.або сам його попрошу розібратись в ситуації.
Поїхав я сьогодні з камрадом dfg в ліс, погода як на листопад чудова, проте що будуть сьогодні якісь нормальні знахідки навіть не думав. Та з самого початку були знайдені чотири підкови(ну і удача як думаю була з нами) Викопав свого першого штика, проте краще їх зовсім не копати без ножнів, хіба що розчарування через їх стан, від чого другий штик (один манліхер), а другий? Так що день був нормальним, завтра поїду туди само, можливо ще щось буде ......
...це не єдина організація на Західній Україні. У тій же Львівській області є КП ЛОР "Доля"... і інші по регіону. Думаю, було б добре якби існував "білий" список всіх пошукових організацій.
Добрий вечір Шукаю напарника для копу з Івано-Франківська Може хтось знае норм місця бо гільзи вже надоЇли))
Вчора знову поїхав на те ж місце що вчора, надія знайти щось нормальне не покидала до вечора, та почала зникати разом з заходом сонця. А закінчилась поїздка ще й тріснутим шлангом на тормозах, так що додому їхав ще й без тормозів. Хто знає від чого запал?
Може хтось знае норм місця бо гільзи вже надоЇли)) Я за перші пів року доки не розібрався з мд то викопав просто незліченну кількість гільз і патронів. Тільки недавно перебирав весь той хлам то повністю вбитих гільз здав 10 кг, а ще лежить десь три відра. Так що спочатку потрібно копати все і самому, бо ніхто не прийде і не покаже пальцем- копай саме тут Ну і миті пряги