Ну, якщо так вважати, то тут може постів з 20 по где копать, зі всіх 160-ти сторінок... Так само як і ваш пост про Галич.
Re: Хто копає в Тернопільській області? є хороші місця, а деякі навіть дуже!!!!!залежить що вас інтересує, звертайтесь
Сподобалось тема про бункери і тунелі, я тоже віднайшов одну дірку того року, ішов по окопу і дойшов до гори в якій явно знаходився бункер, вхід засипаний,чи підірваний не знаю , я трохи порив і тунель, лежачи таки проліз метра 4, і стало страшно щоб не обвалилась земля, фонаріка нормального не було, тай взагалі в тому лісі сам був, тож закидав той вхід деревами,і лишила його на кращі часи)
для КЛЕВЕР: та там нічого підозрілого навіть нема, але видно шо то могло бути для вентиляції (чи ще не знаю для чого), бо туди лише рівна труба може влізти... певно як грибний сезон скінчиться, тоді й до розкопок діло дійде. а можливо цікавість заставить швидше рити.
Re: Хто копає в Тернопільській області? вибачте що влажу ,мене інтересує чортківщина і все що довкола неї,може маєте чи знаєте про те коли і де бої там були
Чесно тоже так подумав спочатку, але тоді звір на зиму собі заготовляв гільзи і рив окопи до берлоги щоб ніхто не бачив як він їх носить
А, що, гільзи були в норі, чи в окопах. Просто цього року тоже був на одній горі, вкритій окопами, і тоже була величезна нора. Гільз було , що зимою снігу.
Можеш не сумніватись, його щоб розкопати треба 3-4 ьох людей і цілий день, а то й більше рити, тоді думаю можна найти щось цікаве, там як мінімум 2-3 кімнати, тоді коли копав вглиб я дійшов до цікавих бетонних блоків, доречі хтось нечемний Поблизу залишив сліди і непозакопував ямки!
точно. тут багато таких є (австрійські з 1-ї світової) - ще не відритих, але знають про це одиниці...
Це бункера так замасковані, нід нори звірів. В нас як послухати місцевих (особливо тих хто любить випити) то в кожному лісі по пару бункерів є , а деколи і танки (чогось тільки тигри) проскакують.
Саме більше вражає, це впевненість і натхнення із яким місцевий люд розказує байку.Приходиться брати прибор і шукати,шукати,шукати...і повторно себе ловити на слові: "Більше ніяких бункерів і самоходок" З пов. Чур
Ті місця якраз і показав мені один старожил, який зненацька мене застукав на копі, заговоривши за спиною: як друже гриби є? В мене аж серце в п'яти заскочило) попався нормальний дідо, він збирав березові гілки на віник, так я розговорився з ним і він багато байок мені порозказував, каже тут де ти нічого такого не було поїдь он туди, там зимували війська де мали хороше укріплення, там і бункери і все було, а ще дальше в одному болоті каже куча зброї заховали австріяки за першої війни, але його покійна мати так і не показала то місце, казала сину тобі того не треба, а сестра його була связисткою в УПА і частенько носила здому їсти їм в бункер, який він мені тоже розказав де находится, але каже що два місцевих брата ще пару років назад його почистили клюшками і мені вдалось віднайти той бункер, який дійсно почистили, але мені таки вдалось найти і реставрувати великий портрет Тараса Шеченка, ще багато розказував про знахідки тих братів, і про перстні з черепками, навіть пообіцяв пряжки австрійських пошукати на поді, після того я того діда і не бачив вот так
ага, історій всяких і я назбирав, якби хоть з того всього десяту частину "нарити", то лазив би вже давно з найкрутішим георадаром...