Вопрос один, хочу копать! кто готов взять новичка?! Второй вопрос не в тему но близко, где во франковске можно рыбку половить? Кроме бурштына и городского озера. Интересует чисто спортивный интерес поймал-отпустил.
Якщо перстень з першого фото вам визначили як псевдогеральдику середньовіччя, то я би ще подумав...римські наслідування теж були різними...
З усієї поваги, виставте фото помитого знака. На перший погляд - знак червоного хреста або знак донора.
1916р. Позиції биті нашим братом. Та прибор ще чіпляє всяку цікаву жбонь. Цікавить, від чого колесо може бути. Каска М42 попалась випадково, напевне місцевий люд викинув через непотрібність(дирява) З повагою, Чур
Шановні камради! Прошу підказати де глянути сучасні фото ДОТів ПСВ в районі Миколаєва (Льв) і їх коротку характеристику. Я, як правило, стараюсь зберігати посилання на цікаві матеріали, так поступив і з цим, але потім довелось перевстановлювати вінду і ось тепер не можу сам знайти. Хочу залучити до справи двох племінників, щоб не вештались без діла вулицями і для затравки показати їм щось цікаве...
Ось ссилка - http://relicfinder.info/forum/searc...=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=Поиск Там є багато інформації
Щиро вдячний за швидку реакцію: це саме те, що я шукав! Якщо погода дозволить, то в найближчі вихідні мої хлопаки трохи пощупають руками живу історію рідного краю!
Re: Тернополь www .klad.lviv.ua Там і підскажуть що брати і по користуванні хороші і цінні підказки .
Салют народ. Ходив мій знайомий в ліс по гриби і випадково провалився ногою в діру. Вчора повів мене туди. Діра діаметром прибл. 20 см, в яку, як присвітити фонариком, видно, що вона йде на глибину десь 2,5-3 метра, але як тикнув туди патиком з ліщини, то він пройшов в глиб ще крізь те "дно", загалом на глибину десь 4,5 метра і об щось вперся, може то якраз перекриття (тобто лише дах) самого бункера. Так от, чи могла б там бути колись від бункера вентиляційна чи якась там ще труба? Чи щось інше? Краї діри рівні, не обсипані. Там в тому селі вже відрили того року один австрійський бункер на полях, де дах якраз і починався на глибині 4 метра, але він був повністю затоплений (певно й тут в дірі вода нище буде), ті, хто його рив, воду викачали, але вона знов підійшла. А ще не далеко від цього є один великий партизанський, а трохи далі ще один менший. Зараз там, де ця діра, корчі, але колись там була поляна, але слідів труби нема ніяких, борових там не було...
фото ділянки землі де отвір, самого отвору, та навідь того що у отворі не помішалоб... а так то що гадати...того року двоє отвір у галиці знайшли, спустились туди по драбині і давай гуляти каредорами, думали "підземний Галич"... Що там сталось незнаю але люди змінились, якісь перелякані а про ті тунелі як запитає у них хтось то так їх передьоргне ніби повідомели що вся родина по пяте коліно вмерла... от так то...
То, нехай вхід іншим покажуть, раз такі нервові... До речі, які думки на рахунок знаку, що я виставив, а то просили кращі знімки, і мовчок!
Тут оцінка http://reibert.info/forum/forumdisplay.php?f=32 А тут оприділення http://reibert.info/forum/forumdisplay.php?f=210 а ця тема для трохи іншого напрямку розмови.