На мою думку тернопільська область найбільш вибита з областей західної україни.. Був там один раз цього року, бляху, ядра №15,ножни, інженерний інструмент знайшов десь за 2-3 год.
Хтось пробував провести 5 днів в горах? Раз натрапив на жирне місце, 8 днів під ряд бив його, так кошмари снились, лопати, ямки. Бурмутав у ві сні. Жах)) От тепер хочу в гори на 5 днів. Хтось таке експерементував?
Найбільше,що я витримував - три дні.Але це на початку копарської кар"єри,коли ходиш,як йожик в тумані,нічого не розумієш,не орієнтуєшся в обстановці. Зараз було б цікавіше.але все одно,ходити більш як три дні крутими схилами - ноги не витримують.
в мене є такий досвід,п'ять днів підряд і різні гори. фізично привик на 3-й день. Так що як настроїтесь все піде нормально. З Пов. В'ячеслав.
Дякую за відповідь. У мене ситуація буде чуть краща. Зранку буду підійматись-пошук а на вечір спускатись та їхати в сусіднє село (машиною), там знайомі в лагері засядуть на тиждень. Поїм, батарейки підзаряжу, посплю а на ранок знову поїду під гору, підйом-пошук. Типа того
Шановні комради підкажіть де приблизно були бої 1 і 2 світової війни в золочівському, перемишлянському і буському районі, буду вдячний за любу інфу
Re: Волинська обл. Привіт шановні колеги, на вихідних хочу катнути в ліс на коп - планую на Залужжя (Володимир-Волинський р-н.) або на Овлечин (турійський р-н.). Питання до тих хто там був і копав, чи є перспектива їхати в одне із зазначених мною місць. Надіюсь на ваші рекомендації. З пов.
Re: Инфа по Хмельницкой обл., ну и может кто-то знает город ВОЛОЧИСК!!! Из ДОТа, который у озера, делают музей. Сильно раскопали вниз.
Прошу помощи по Зап. Украине ! Собираюсь ехать на отдых, в район черной горы : http://www.wikimapia.org/#lat=48.17...z=13&l=1&m=s&v=9&show=/4421555/ru/Черная-гора Может кто подскажет, в какую сторону лучше с мд прогуляться Да как там с местными властями,на тему копа....
Re: Підкажіть будьласка де копати на Волині? Хто копає в м.Луцку,Рожищі,Дубищі і ближніх населиних пунктів біля м.Луцька?
2 Клевер Хоч я ще не вернувся зі Славського, але фото вже є, як я і писав, не такий страшний Франко...
1фото, то фото Славського з вершини. А інше там всьо зверху валяється, хтось до мене повикопував) Знахідки теж є, яле виставлю як приїду, бо всі фото робив на телефон, не хочу щоб ви очі трудили)) Шкода, що не знайшлося компанії, надіюсь наступного разу буде менше переляканих))