Народ я живу в Почаєві.Купаю без металошукача .Уже є маленька колекція, потом попробую скинути фотки))Знаяшов патрон від мосінки там в горлишкі гільзи є якась проклатка.Що це таке?)
Пиши свої координати в приват,адресу найближчої Нової Пошти,теж підкину трохи заліза. А тим,кому смішно з колекції,нагадаю,що в різних людей різні можливості,головне - потяг до історії,пошуку,і з часом колекція буде огого.
Моя покищо така колекція. Це речі які я небуду продавати+камрад "сергій 18" реставрує пікельхельм з кокардою баден-баден ополченця. Яж слюні течуть чекаю на шапку))
Мені достались від діда ось такі часи http://photo.qip.ru/users/shuravi/3631028/88532821/. Своє фото скину завтра))
А мене візьмете в компанію? Я, взагалі, до Карпат рідко доїзджаю, все більше на Львівщині, але буде цікаво))
Це ти правду кажеж. Не раз при таких договореностях що всі їдуть на 100 % їхав один з песиком. Доречі якраз їду з ним у розвідку. Якщо щось вигорить ввечері покажу
народ!!)Сьогодні був в своєму лісі.знайшов дві ямки довжина біля 2м а ширина десь приблизно 50 см.Це часом не "солдат??"
Скоріше це лежачі "ячейки" - окопи для ведення вогню лежачи. Солдат біг,заліг,окопався,потім противник відступив,,і окоп став непотрібним.Якщо бій затягувався,то цей окоп поглиблювали,перетворюючи в глибоку "ячейку",кілька ячейок сполучали - виходив окоп повного профілю. В твоїх ячейках з тієї сторони,куди стріляли,повинно бути підвищення - бруствер.Він захищав солдата від куль,на ньому повинні залишитись стріляні гільзи,якщо солдат відстрілювався.Покопай там,і якщо стріляли - то знайдеш. І ще: з патронів своїх повисипай порох,а ще краще - викинь.Бо в батьків можуть бути неприємності.
Доброго всім дня.Завжди слідкую за даною темою і дивлячись на кількість знахідок не міг ніяк зрозуміти чому сам ще нічого нормального не знайшов, Проте копав часто і назбирував хіба що сотні гільз і патронів. Та от в вівторок пощастило і мені. Почалося все не надто вдало, так як близько троьх годин збирав настріл мосі, а потім підняв ножни, і обходивше все колом знайшов ще одні і зацеп. Знайшовши зацеп уже подумав що буде і перша пряжка, та мене чекав гіркий облом.І проходивши так до вечора і знайшовши ще пару копійок і кружку уже йшов до дому як попався просто супер сигнал- копнув,виліз зацеп , і тут передчуття мене не обмануло