Справа не в кількості повідомлень, а в тому, що ви пишете. Ви рахуєте, що це комусь цікаво читати: Це чистої води флуд, який нікому не потрібен. Вам в тому числі. Такі речі пишуться, якщо до цього часу не знаєте, через особисті повідомлення.
Re: Тернополь На власному городі стопудово можна. А взагаліто, для питань по Західній Україні є спец. тема.
Як просили камради я де шо почистив що не вимагало багато часу, и з вигляду більш менш виглядало цікавим
і ще різні речі культа і бита нашого народу знайдені мною на полях і просторах нашої величезної неньки західної україни! так на справді є у нас все! Трошка терпцю і надії з вірую в нашу азартну справу і все полізе,здається в таких місцях де нічо не моглоб і бути! Дякую за увагу! з повагою Ігор
А сопутка така - багато таких самих монет жовтого кольору ну просто дуже багато!!! і ще напевно це до металопошуку не відноситься , але там були камінці в переважній більшості зеленого і білого кольору!!! ВСЕ ЗДАЛИ ДЕРЖАВІ ЗГІДНО КОНСТИТУЦІЇЇ МИЖ ЗАКОНО ПОСЛУШНІ ГРОМАДЯНИ не так?! ВИНАГОРОДУ ШЕ ДОСІ ЧЕКАЄМ КАЗАЛИ ДАДУТЬ! І НЕ НАДЗВОНЮВАТИ)))) не в обіду так прикольно виглядалоб (навіть жарт страшний якісь получився брррр)))з повагою Ігор
Класно копаєте! Якби ще хоть наполовину фотографували так,як копаєте - ціни би вам не було На тій фотці,де середньовіччя і КР - якраз КР практично не видно,найбільше черняхів.
Нарешті дома. Практика закінчилась суперово. Тепер дійшли руки і до МД. Порадувала Австрійська Roket Flare Tube.Ніколи, ще не трраплялась. А взагальному, розминка пройшла вдало. Тепер тільки на серйозні вилазки ))
ого...колодочка російська...... одинока???? а цікаво чому ракетниця не траплялась...там де ми пересікались то їх дууже багато попадається.... навіть я б сказав надто забагато....
Так, колодка ,нажаль, одинока. Видно, що обірвана була, ще тоді. По дорозі із моєї сторони, натрапили на ВВВ. Тепер, там крутимось Хм, можливо ,тому що мд різні, я на ювелірі ходжу)...я там їх багацько пропустив) Оце б знайти такий робочий ))