Чорний Ліс, Глибоке, Манява, Гута, урочище Люблінець, Кричка, Горохолина, Старуня, Старі Богородчани, Богрівка ... та багато де лазив... але коли ходив сам то не дуже, а от коли мене брали ті хто в цьому спец, то було всяке і таке що огого... чув може про австрійський бункер біля Дзвиняча, який нібито знайшли "випадково"? а сам де промишляєш? карти якісь маєш?
Карти ті що роздає добрий дідо Гугл. Я взагалі не промишляю , а веду пошук, а от тим що промишляють, і за собою лишають місячні пейзажі, (через які лісники косяться на нашого брата) руки б ..., ну короче по руках, так щоб місяць в руки лопату не могли брати. Ну а місця практично всі озвучені, район не великий.
на рахунок "слідів" згідний, було неприємне діло через таких падлюк, які срач лишають... я от в більшості теоретичний (історичний) пошук веду; але ж мають люди карти серйозні, і то ДУЖЕ серйозні, старі, з мітками, позначеннями... навіть не знаю де їх можна було вимацати, хоча є таке велике діло як "связі"... а от на рахунок того, що всі місця озвучені, ти не правий: був у місцях, де ніхто не заходив не те що від часів двох війн, а й таких, які більше як півтисячі років ніхто не тривожив! і є ще багато всякого цікавого, але! глибина і засипи 4-12 метрів і дещо затоплене...
Варто вам познайомитись особисто,може вийти хороший тандем.Але пишіть в лічку,Rscorpion,ти ж не новенький!
а ти купи пряжку і бери її з собою на коп, а коли ніхто нічого не знайде витягуй її і кажи що знайшов. Вже якось таке замічав за тобою
А ми далі селуху бєм,і сьогодня покопали непагано))) і корків зовсім немає одним словом для нас це ,,земля обетованная,,
Ми з Вами зареєстровані в одному році а постів у Вам за 1000 перевалило у мене ж їх тільки 41.. То хто тут генерала прагне
Якщо вже такий розумний,то пишіть правильно - "здзвонились",напевне. А то поводитесь і виписуєте,як школота.