карта-1929р-на разі по ній існує річка(.....) решта не збереглося-карта дотошна -(поляки на картографів не скупились)-за масштаб не переймаюсь.як без лазера привязатися до річки(+ -)100м?
в мене напевне пробіл в деяких штуках, ніяк не можу зрозуміти шо то таке лазер.....поясніть будь-ласка як воно працює.......Дякую)
Може це Вам допоможе... Збережіть Вашу карту, як зображення, в форматі JPEG (може вже так і є). В програмі "Гугл - планета Земля" відкрийте "Додати", там є пункт "Накласти зображення". Вказуєте шлях до карти і карта накладеться на зображення з Гугла. При накладанні виберіть такий процент прозорості, щоб Ви могли одночасно бачити і карту і зображення. Після цього розтягаєте свою карту, використовуючи орієнтири (річка, дороги, роздоріжжя), поки вона не співпаде з зображенням. Знаходите на карті місця, які Вас цікавлять, і кладете там позначки. Координати цих позначок перенесіть в свій навігатор (якщо він є). Якщо немає, то просто роздрукуйте зображення з позначками "відключивши" при цьому накладену карту. Додам - зображення в "Гугл-пл-земля" зразу масштабуйте до розмірів карти, бо, якщо накладете карту на зображення, яке меньше від самої карти, то не зможете її так розтягнути. Ну не знаю... Як зміг...
Всім доброго часу. Можливо хтось підкаже по Волині, а саме Іваничівський, Вол.-Волинський райони....куди можна виїхати?..По лінії Молотова пусто (принаймні у мене), їздив в Турійський р-н - теж нічого цікавого ...
Камради, питання в наступному – сьогодні під час своїх мандрів знайшов ось такий артефакт. Дуже стало цікаво – що і від чого? Розумію, що дрібниця, але хочеться знати. Підкажіть!
Там тільки на навчанні, тому можливості як такої немає. Крім того, там і без мене вистачає комрадів. Далі Нововолинська в радіусі 10 км немаю можливості виїхати через відсутність транспорту, а про Ковель взагалі мовчу
Брусилівський прорив, ось тобі і відповідь. Жив би я поблище до волині взагаліб з роботи пішов і лише б рив
Поршень від шрапнельного снаряду."Діафрагма" правильно називається. http://otvaga2004.narod.ru/publ_w4/shrpnl_03.gif Ваш калібру 150мм.
Підскажіть щось с. Нараїв що на Бережанщині там щось відбувалося???? Бо наслухався я різних версій але хочу почути і бивалих комрадів що до цих мість . Буду вдячний за любу інформацію.
Вот и сбылась мечта идиота Сьогодні скоротили. З завтрішнього дня безробітний. Накопаюсь досхочу Бажаючі на довготривалі поїздки в Карпати записуємось в приват