Я спеку краще переношу ніж копання у болоті До того ж, коли буде стабільна погода, можна їздити в Карпати, а там не така вже й спека, і комарі не дістають з кліщами
Особо похвалитись немає чим,як то кажуть - чим хата багата. На підході республіканські денарії,принаймі половинку вже знайшов. Виставляю тільки кінцеві результати в цьому році:
Ну от поїхав я на те полське поселення. Ніби сів покурити, пішли мідячки, все добре аж раптом Дінка почала домомогати... Але рила вона по своїй тємі а не по моїй
Залізна в нору, вилізла і так пару раз. Тут уже не вилазить. Гарчить, щось пищить . Короче під землею армагедое. Кличу пса, не виласить. Вобше затих, тишина. Думаю ппц, шото там огромне "чупакабра" і мою Дінку окочурила. Хватаю лопату (саперку блін) рию в напрямку тунелю. Одну яму, другу, сил уже нема, земля після 20 см тверда як цемент. Бачу тунель дальше веде. Ледь рию третю, ні сил ні води вже нема, а від собаки ні слуху, лише якесь оскалення звіра під землею і тут чудо
Чудо дістав на поверхню. Що це таке? Мабудь собачка вирішила поіграти "дочки-матери"))) Залізла в крайню ліву а витягнув "за ноги" з крайньої правою нори на цьому поп закінчився. Сил уже не було. Тепер викупана і вимучена спить. Ось і таке буває)