А кто из франковска есть тут? Я сам из харьквоа все мечтал там купить металлоискатль и полазить по деревне (дача как раз в 3 км от Соколово, всеми известного), но руки так и не дошли. А сейчас предложили обмен моего ПНВ на гаретт 250й, вот думаю а может у вас тут полазить, но местность совсем не знаю ( Да и думаю у вас тут гораздо меньше перекопано.
Всім привіт вчора був на копі занйшов ось такий зачок,підскажіть будьласка що за знак і скільки приблизно коштує????
Дуже дуже дорогий http://kirovograd-i-oblast.paging.com.ua/current/prodam-znak-50-let-kpss-22556.html Ось тут людина за 566 евро продає
Немає за що Вітюня... От яку мені знахіжку з дєрєвні привезли, ухххх.. Штик К 98... Зроблю фото -покажу. Рік почався вдало
пряжка: 10 см снігу з льодом, 5-6 сантиметрів бетону...потім мягша земля під великим корінням ясеня... гудзик РІАшний артилерист: продолбав лопатою землю, вибив лопатою кусок , потім з нього вирізав ножем куб, а дальше різав і ковиряв ложка: снігу по коліна плюс мягка земля
Всім привіт. Ось попали до мене дві каски. Буду рятувати. Етап перший -механічна очистка - Далі буде...