Ну а я про що в Датском королевстве не спокойно Куккул штурмуйте товариші мої, Кукул і то з 3 ночовками інакше не канає
Кукул іс гуд, але цікаво Маківка вибита вщент, чи просто треба мати хороші коордитати? З другої сторони гора складається з трьох верхів - на двох з яких не був (заросли і то конкретно). Мо хто може поділитись інфою.
Осколочно фугасна бронебійна ля фафлюфтер бомба.. вірніше голова від неї. НЕБЕЗПЕЧНА якщо кинути нею в голову.
На першому фото гільза від мосінки ,американського виробництва U.S.C.Co United States Cartridge Co.,внизу рік випуску напр.16
Не я адресат..але поділюсь проблемою... мене наприклад заставляють родичі. чесно, я не можу його терпіти, думки про коп переслюдують мене це просто жахи ----- проба землі. прибором по лісі зле.Хіба, що щупом )
Не хотілось тривожити таку звірину, та як на зло натрапив.Надіюсь не зашкодив. Так є Elite Diamant --- А ось скромні результати..
Вирішуй сам http://trizna.ru/galerea/displayimage.php?album=12&pos=0 Війна це завжди небезпечно і до неї треба ставитись з головою. Є в мене два товариша,вирішили вони попробувати що буде,якщо нагріти взривак паяльною лампою.Не буду брехати,не памятаю який,чи АГМ-1(твій) чи АПУВ.Наслідки - один залишив коп,другий перекліфікувався на старовину.
вітаю! трошки не в тему можливо.... Але коли тільки починав копати три роки тому то так само все любив розкладати свої знахідки. Ось моє фото подібне до Вашого (нагадало мої перших три виїзда - ось так я розкладав)