Я бачив раму мотоцикла на подвір"ї,яку винесли з Чорного лісу,а там де вона колись стояла, знайшов перочинний ніж, колишки від палатки, всяке залізо.
Чорний ліс. 12 км на 30 км... не заблукайте в пошуках мотоциклетних рам, та амуніції злиденної УПівської армії..
Рама стояла уже во дворе,а стоянка была венгерская,на счет заблукать,так есть компас+бетонка,ясно что там не Сталинград,но войска там присутствовали по двум войнам.
Оппа паа..... До слова на цеглі додати "ОВ" і получиться моє прізвище може там хата мого роду, сімейства, ба "клану" стояла
Я трошки прощолкав ,тьоща моя з конюх ,каже та там ще ніхто не копав,вона таки помилилася.Я як перший раз приїхав то було пару свіжих незакопаних ямок,був не довго десь 1 год приблизно. Приїхавши вдруге там вже так нарили шо метер ями. Я обійшов село по кругу хабар був дуже скупенький.
На первых страницах ветки прочитал, что пробовали в районе Лумшор. Был там не раз. Каких-либо траншей, позиций не видел. По Лумшорам есть у кого данные?
По Карпатским боям ПМВ много интересного(в особенности карты) можно найти здесь http://sapeur.forum24.ru/?1-3-0-00000111-000-0-0
Та так але там вже вирито під корень. Особливо Звинич (н) що у першому пості даної ссилки. Якщо Ви з Ужгорода то Вам лупити Міжгірря треба. Там ще хабар лізе. Мені трохи далеко (відносно далеко) туди їхати, хіба літом з ночівлею
ну вперед.. на маківці пусто на козювці ше шось є але недають місцеві нормально покопати... я тут аукро продивлявся там непогане речі продають, хабар з межегірря. чого в себе не копати поки ще є що
Роки два назад пробував походити по Маківці - там і справді пусто. З іншого боку після таких боїв щось мусіло залишитись крім шрапнелі, якої там аж забагато. Був на г. Мечіл, то там крім колючого дроту нічого не було теж.