Ясно.Якщо серйозно - то в горах,в околицях тієї ж Осмолоди, кирка дуже помагає.Хоча,я би брав меншу,як в Бетмена. На весну хочу ручку на австрійську піхотну кирку поставити,і на коп в гори брати.
Цей бундес що на фото (саперка) дуже не зручна. Один сезон користувався. Ручка тонда ,легка а сама робоча частина дуже-дуже тяжка, руки вимучуються її нести не то що копати а від тієї гульочки мозолі шо капут Класна з от такою ручкою, бундесовська, своїх 200 грн коштує. А киркою тією здоровою це я пробував рити чормет біля одного з заводів 170 кг металу + 12 літрів випитої води, на цьому карєра металоломщика закінчилась. В стороні Осмолоди кірка дуже потрібна, звичайнож менша ніж на фото. На тих хребтах можна ноги поломати через ті камні, Літалій ЛІК не дасть збрехати, відчув на власній шкурі Зацініть мою першу відео підбірку http://www.youtube.com/watch?v=BylwCsP2RAo На 1:00 хв відео видно які камні в осмолоді)
Файно,з душею Тільки музику я би поставив якусь гуцульську,а не мацкальську,для горбів більше би пасувало
Доброго дня, про Золочівський і Буський район можете щось розказати чи дати силки, за любу поміч буду вдячний !
Да где там... Земля промёрзла основательно. Сантиметров 20 чистейшего бетона. У нас, во всяком случае
В нас теж бетон,но не мерзлої,а сухої землі.Не промерзла,ані на сантиметр,зато склепилась по страшній силі.Правда це в лісі,в полі не пробував.