Павлівка...ліс га горбі там де доти недавно металоломщики перетворили на купки бетону десь в темі є фото
добре друже, тепер доведеться починати читати бо 32 роки просидів неграмотним сс-совця як у Ч.Л. знайдеш, то хоча б сфотографуйcя з ним на пам'ять
Дарма ти Віталік так..... незнаючи камерада. Я ,-JESTER- знаю особисто, і впевнений що по історіі нашого краю він тебе може зробити на раз.
Мені всерівно кому скільки років,ВСЕ ЗНАТИ НЕМОЖНА будь джестеру хоч 1000 років,нехай рівень наших знань як ти Саша кажеш різний,але і самі знання різні,він знає те,чого я незнаю,я знаю те,що незнає він. І нетреба робити акцент на тому,що я молодший.Прочитав неодну книгу і Сумнівними джерелами некористуюсь.Говорити нема про що,вихожу з цього СРАЧА.
а хто казав що знає все...тебе попросили дати ссилу...що ти відповів? срач по-моєму зараз тільки від тебе одного тут
От я нетакий знавець ВВВ більше по ПСВ але впевнений що Гітлер не розкидувався СС-цями та танками Бо багато хто каже що знае де є в карпатах та і знаходив в карпатах танки. Ну на який біс пхатись в гори танкамЇх що так багато було що ними розкидувались на право та на ліво Нє я не копав, я і незнаю де то є) Я в гори більше так як там людей менше ходить)
Ютрену гору перекопав один камрад з компанією,він сидить на іншму форумі,а тобі,Віталій,я би порадив бути трохи ввічливішим,повір,деякі слова тобі честі не роблять.
а взагалі треба завжди слухати старших. ось останній виїзд....Юра doccc каже: не рубай знахідки лопатою! я старших не слухав... а срібна кришечка іменна була б гарна і пряга була б красива... фотодоказ прилагається
Враховуючи,що в тебе процент попадання лопатою менший за 100,але набагато більший за 50 - то правильно кажу. Найбільше боюсь,коли -JESTER- проявляє ініціативу і хоче мені допомогти - відганяю камрада фіскарем
Показую Саші Рскорпіону енколпіон в гарній зеленій патині - а він каже:"а чого хрест такий зелений?Давай його пастою гої натремо"
Так я ж трохи дальтонік. Для мене він був грязного кольору. А так почистили би, був би блищачий і красивий