Москалі закрили газ, щоб замерзли піськи в нас. Не ведіться ви на це, бо зігріє вас сальце! Шинка, м`ясо і ковбаси, і різдв`яні прибамбаси в дупі бачили газпром. Всіх вітаємо з Різдвом!
Хай Різдво з тим завітає, Чого серце забажає. Хай несе у кожну хату Щастя, радості багато, Хай смачна кутя Вам вдасться, Хай в сім’ї панує щастя. Щоб весела коляда В хату радість принесла. Христос рождається!
Хай в році новім, При святому Різдві, Всі мрії сповняться - Давні й нові! Як тим пастухам, Хай Вам ангел щоднини Приносить до дому Приємні новини! ХРИСТОС НАРОДИВСЯ
Яскрава зірочка зійшла, Свята вечеря підійшла, кутя, вареники, грибочки, красоля, риба, огірочки, нехай лунає в хаті сміх! З Різдвом Хрестовим Вас усіх!:
Вітання Землякам з нагоди Нового Старого року! Ще раз побажання міцного здоровя і успішних виходів!!! Поміж святами мав можливість провести час серед чудової погоди в колі друзів копарів. Задоволення дістав,знахідки ,надіюсь ще будуть попереду! Ось дещо з того що вискочило! Найбільше потішив "брюлік" ,знайдений на позиціях ПСВ! Поки розчищав від землі-був "холодний" ,а потім був обломаний,але радий!!!
Напевно якесь непросте джерело. Я ось одного разу натрапив на подібне, але більш сучасне. На фото видно, що коло нього проводились церковні обряди, може воду святили, я в цьому питанні не дуже компетентний.
Джерело облаштоване ще за Австрії! шкода ,що до наших часів воно прийшло в занедбаному стані і вода пересохла-результат діяльності людей. Уміли в прадержаві зі смаком наповнювати життя красою!
Я не один раз у цьому пересвідчувався. Люди не спішили жити, єдналися з природою. Робили все з розрахунком на покоління уперед. Ті береги річок, що за австріяків укріплювали - по тепер стоять. А ті, що за Союзу - вже ріка забрала. Навіть ото джерельце облаштовано з любов'ю і повагою до вищих сил. А ми... Господи, куди ми йдемо?...............
дай Боже здоровля хлопаки, а ось були бої у селі Пійло Калуського району ІваноФранківської області, угорська дівізія СС , дня чотири бій йшов, у старих людей інформаціїї не надибав, але колись хлопаки по лісі знаходили всілякий мотлох на кшалт гільз і т.д....в дитинстві ходили балачки про "мінне поле" там , єдному пацанюрі пальці було відірвало там ..
Ніяких СС-ців там і близько не було і тим більше бою... Між с. Пійлом та с. Сівка-Калуська у тому кусочку лісу гільз навалом і не тільки гільз. Тому що там австріяки сиділи по ПСВ, три лінії оборони. РИА зайшла в Калуш і війна ся скінчила При тому Німаків відігнали Майдан, Боднарів, Студінка, Підгірки, Залісся а дальше хз, чи на Копанки чи на Довпотів погнали
Не вірте всьому що кажуть. Таких дідків які знають де люди поховані, де золото закопане і навідь в якому болоті танк затонув сотні)) В часи ВВВ по наших селах залишали коменданта і пару солдат. За що тут битися ще й СС-цям? Час від часу робили "карательні операції" і то знаю що на Копанках... А закопати могли і когось після війни за Радянської влади.... Одним словом я не вірю.
Завів раз один дід на місце де сотня "аж спухлих німців" лежали до поховання. Не знайшли там навіть трусельового гудзика... Веду до того, що не вірте усім дідкам підряд... З повагою GINDENBURG.
Верьте!Проверить можна...Я в свое время поверил запойному пьянице,и он вывел меня на место,"где 24 года назад он лопатой копал серебрянные деньги",там тогда был огород,теперь лес Он показал место в радиусе 20м.И каквы думаете,что дальше было? Вот так вот... Так что проще проверить,чем потом мучится,что проверил кто то другой..
Ти обійшов його повністю?Чи ти ас в історії дсв? Те що ти там нічо незнаходив(ш) означає що: -шукаєш нетам; -шукаєш погано. Впринципі думка твоя мені зрозуміла,я тобі доводити нічо незабов'язаний,думай як хоч.