Ворохта. От де є ще куча знахідок. 2 рази там був, пустим не приїжав.... а такі місця як чиряк, явірник, дрога легіонів..... одні емоції та випльовування легенів, особливо курцям
Підтримую. Не розумію чому oberig так реагує.Licvidator не мав на увазі нікого конкретно. Наполеглива праця та розуна впертість при копі дає хороші результати. Не треба лінуватись і коп принесе все чого ми очікуємо. А заздрість - це зло яке з"їдає з середини. Тому не лінуємось і копаємо.
Про заздрість я знаю все (мав змогу спостерігати її прояви досить довгий час ,виглядає це бридко).Головне правильно розставити всі крапки в шкалі цінностей-гнила бляха в ній має займати в ній і не двадцяте місце.От тут казали що ці місця пусті,я там був цього року пару раз,якщо цікаво можу вибрати декілька фото з таких пустих мість які свідчать що вони не пусті(так по суті є на всіх вибитих місцях).Про що і йдеться,якщо витошнювати любу вибиту территорію то знахідки і там будуть.От мій виїзд минулого тижня(справді досить бите місце),не думаю що я маю причини комусь заздритиbeer:
відмінність 1-в лівому нижньому куті на вашому фото патичок лижить ближче до знахідок,на фото оберіга дальше.
Та пожартував я просто... Випадково знайшов Ваш, чи Ваших друзів альбом та й виклав фотку з іншого ракурсу... При перегляді альбому пив валідол. Респект З повагою GINDENBURG.
Привіт земляки!Дійшли руки до двох поганеньких(стан) пряжок.Трохи їх відчистив і був здивований - це дві різні пряжки.Перерив інет і не знайшов інформації.Хто що знає - пишіть.Рання,пізня чи різні виробники?
Думаю що справді так і є,різниця в штампі виробника,в одному місці і по одному періоду попадаються різні штампи герба
Решуцк Ровенская область Вчера был проездом мимо живописного лесочка в Селе Решуцк в годы войны там распологались арт склады, которые немцы успешно разбомбили, девайсы раскидало в радиусе 700 метров,осколками усыпано все , пищит пипец каждая пядь земли. есть 4 огромных котлована воронки,и все порыто как МЧС так и Зондерами, последние выкапывая воп бросают его прямо тамже, я насчитал 3 здоровых снаряда,2 чуть тоньше 45 бережно положенные на сучки деревьев веток, 2 баняка неопознаные, лежали просто на пеньках и чисто по любопытству заглянул в раскоп над ним стояла конструкция из веток типа пирамидка а в ней авиа бомба длинной с метр толщиной 35-40 см и здоровый стабилизатор,... Господа нех там делать.. там реально найти свой конец...
Друзі доброго вечора.Може хтось підскаже по бойовим діям в Богородчанському районі Івано-Франківської області.?Можливо хтось копав?
Взагалі цікавить ввесь район.Та чув хороші місця є поблизу села Росільна.Комраде Rscorpion може десь бував в тих місцях.?Може щось підскажеш?
Місця там є чудові, але практично чисті, якщо інтересують гільзи і гнилі патрони , то за день можна пару десяток нарити, а щось цікаве було визбирано місцевими ще в ті часи, зразу після подій. Та і сильних подій не було(з розповідей місцевих), А в загальному по районі практично сильних боів не було, так локальні стички. тому на якийсь гідний хабар розраховувати не стоіть.