Бутчер, безперечно, цікава знахідка, але ще дві цитати з фото і вся сторінка буде як рулон шпалер Вася Бубкин Кругляшок с изображением женщины, держащей ветку - пуговица?
Погоджуся з попередніми камрадами нарахунок розмірів вкладень.. Дістає,чекати,коли загрузяться ВСІ фото (а не ті,котрі цікаві мені конкретно),та плюс дублі тих же фото з цитат захоплених камрадів(замість кнопочки "дзєнкує!")
Именной список убитым, раненым и без вести пропавшим нижним чинам 1914-15 г.г. http://sigla.rsl.ru/table.jsp?f=101.................A.....6.....E.....E&debug=false С уважением GINDENBURG.
це якщо не помиляюсь медальйон члена ЦЕРКОВНОГО братства....колись копав подібні і так мені підсказали ......
Re: Староконстантинов я со старкона что тебя интересует пиши в личку пообщаемся возможно поработаем вместе.
Бачу в новачків часто виникає питання де копати.Місце де можна знайти щось знайти нелегко але реально,головне покопатись в літературі,намітити маршрут і вперед.Знайти місце де ви будете першими це майже фантастика,але як кажуть невибитих місць не буває,завжди щось пропускають,тому шанс є.Можу запропонувати для тих хто хоче спробувати екстрим-коп в Карпатах одне місце,вже давненько там не був(зараз захопився іншими місцями),досить сильно копано але як підфартить то можете знайти непогані речі.Спробував намалювати маршрут на карті,вибачайте не художник,що вийшло то вишло.Намалював де в селі при дорозі можна залишити машину,переходите річку через міст і підіймаєтесь по дорозі на хребет,підйом довгий але не дуже важкий,краще мати навігатор,бо доріг є декілька,головне піти потрібною.Заштриховані кола-німецькі позиції,там попадається все по німцям,незаштриховані овали-позиції РІА,особливу увагу треба надати схилам,на відстані до 300-400 м. вниз,по ним йшов наступ.Там важко,досить копано але при наполегливості і певній долі удачі може пощастити знайти чи земельну бляху чи навіть пікель.Пробуйте
на почтаку літо декілька раз штурмував чиряк, думав що ппц мені буде по дорозі, тяжко туди дойти. Зі знахідок те що копачі не взяли а на пеньках полишали)
Бував я там ... Що тут скажеш... Місце перспективне.Колись було А зараз накраще що там можна отримати - прекрасну пішу прогулянку Карпатами На самих позиціях не так красиво,як при 2-х годинному підйомі:місячний пейзаж на романтику не надихає Та й після таких спеців,як ви - надії щось путного знайти дуже небагато. На такі думки наводить ще й те,що не зустрічав серед копарів мега альтруїстів,та й сам далеко не альтруїст Якщо вже комусь кажу - "іди ,шукай в тому лісочку" - то перед тим проутюжив вздовж і впоперек. Думаю,ви так само
Шановний молодий камрад якщо ви хочете мене якось образити чи задіти,не знаючи мене взагалі,то я пропоную вам просто зустрітись вживу а не тріщати про лінь і наполегливість на форумі.Хватить духу? P.S.Чекаю ваш номер телефону в лічку,попьєм кави
Камради,не сваріться Я думаю,Licvidator не мав нікого персонально на увазі. Впевнений,що ніякі пікелі чи земельні бляхи не варті того,щоб із-за них люди втрачали свою гідність. З повагою.