Re: Волинська обл. яволь давайте розкрутим тему)) ато в темі Західна Україна більш з Львова, Закарпаття і т.д. Будем викладати фото з копу ,знахідок з горищ, та всього цікавого що найшли на території Волині
Re: Волинська обл. А як же битва за Ковель , там ССмани з "Вікінга" повоювали , хтось копав в тих краях ,були знахідки по СС ? п.с світлина в тему СС Вікінг на Волині
Re: Волинська обл. да рубались під ковелем ркка вже в білорусії човплась а ковель німці тримали.а фото вікласті це ідея
Re: Волинська обл. Вони не в одному селі стояли ,Сам би там покопав ,але далекувато ,можливо колись вдасться ,комради з Волині не соромтесь викладайте фото жетонів і черепухи СС ,а то наш Бродівський котел вже вибитий
Re: Волинська обл. Ну та це зрозуміло що не в одному. Але хоча б в якому районі під Ковеле це вже ж може бути відомо???
Re: Волинська обл. Комради почитайте мемуари ,інфи повно ! тільки не все в них правда ,я бачив навіть німецьку кінохроніку про битву за Ковель ,тому лопату в руки і вперед ось так взагальному тут http://kovelyaka.ru/ukr/history/butva/index.html
Re: Волинська обл. камради може в кого є фото м.Рожище в період війни?? просто дуже цікаво побачити от наприклад найшов в інтернеті фотографію могили диверсантів з дивізії 800 Бранденбург як поховані неподалік Рожищ. 16 чоловік
завтра еду на коп. Машина есть - компании нет. Одного или двух камрадов приглашаю с собой. Предложения в личку Только львовяне
Re: Волинська обл. хочу сказати що ходжу за ними і докопую так як незрозуміло з чим вони ходять , багато пропускають ... біля луцьку є місцина ... має бути хорошою...
Re: Волинська обл. В мене також таке трапляється. Буває в викопаних ямках трапляються і зовсім цікаві предмети.
Слава Україні!Якось всі затихли,хтось копає?.На днях відкрив осінній сезон-одне розстройство,вилко-ложки мало того,що залізні,так ще і викручені як макарони((
копал в Сходнице на выходных прошлых, поднял австрийскую монетку номиналом в 1 крейцер(?), по-видимому. обкапывал дом лесника - куча гвоздей и куски чермета. плюнул и бросил. богатое село, но не фартило, буду еще там копать. на днях копал в Винниковском лесу - сходу поднял 5 грошей 1938 г. и гривну нашу. куча гильз и пуль. и задник от немецкой гильзы(?). гнилой перочинный ножик советский. потом тотальный нефарт. смеху ради сходил на Знесиння(рядом живу), попугал алкашей и велосипедистов, советскую мелочь поподнимал. фоцыка нет, заберу вот у камрада, пофоткаю накопаное.
Віталій ЛІК Для чого окуляри на кеппі? Маю таких пару пар незнаю для чого використати. Вони Вам для чого?