А кто копал в Ровенской области, Украина? Подскажете где в Ровенской и Сарненской области, можно копнуть?? Украина
Люди Заходу як успіхи?Буду вдячний,якщо хтось поділиться інфою по Станіславській обл на період ДСВ, бо в неті нічо толкового знати неможу.
Доброго дня - таке дурне питання )) Чи потенційно можливо, що ще залишились "нерозпаковані" військові склади на Лінії Арпада в Закарпатті? Тут мені розповіли про такий в Великоберезняньскому районі... Ніби то ніхто ще його не відкривав... Таке потенційно можливо? Чи вони всі були відкриті зразу після війни? Дякую.
Команды НКВД в Карпатах снимали все склады и сразу. Березный далеко от линии Арпада. Да чтоб вам рассказвыали и его ещё никто не трогал - скзкообразненько звучит.
так я ж сказал район Великоберезнянский. А по нему Линия Арпада много где идёт - Соль, Жорнава, Вышка, Люта.... Конечно, согласен что с вероятностью 99,9% это "легенда". Потому и спросил - потенциально такое вообще возможно?
Да нет, там всё пусто настрел и тот редко попадается. Мадяры сдали это направление чистым, быстро и без боёв.
спасибо большое за информацию... Хотя... несколько лет назад, "местные", выдали моему товарищу 170 штук "манлихера" в смазке. Интересно откуда он у них?....
тре знати куди їхати, без толку там бродити нема сенсу.. Доречі на неіснуючому селі "Широке поле" що в Долинському р-н за два виїзда на пошуки було знайдено одна монета та одна ложка... Немаєтам нічого, неварто їхати(
Щоб Досягнути Успіху____Прийдеться Їхати....як ви говорите ХЗ Куди. Не сидіти і чекати інфи,повірте ії ніхто не скаже. Шукають Сотні,Знаходять Одиниці. З Пов.В'ячеслав.
Все Вірно каже REY... Вийшов за місто в пролісок, ніколи не думав що там щось можна знайти А монети вбив трилоном так як і гудзик. Гудзиків з короною десь ще 5 шт. Закинув в мило мокнути Ще шт. 30 гудзиків від сухарки... П.С. Ще по дорозі дезертирів зустрів, невдалось втикти
ви походіть пару тижнів підряд,виходячи коли встає сонце і вертаючись коли воно сідає,день в день,принесіть додому Нічого і невже незадумаєтесь: "а може шукнути інфи щоб хоч приблизно знати де шукати".Сидіти і чекати це непромене.Непишіть незнаючи.
Довожу до Вашого відома. встаю в 5.30,в 6-00 виїжджаю. В дорозі 2-5 годин ( залежить від області ) за кермом , компанія моя складеться з напарника і мене. Тернопільська,Волинська,був пару раз під Білоруською границею( більше не їжу,далеко) Карпати ( був в цьому році, ще сніг лежить на схилах (там де потрібно шукати) ) Бувають дні пусті,але не настільки,бензин вертається в 98%. ________Не пишіть незнаючи____.знаю що і як. Просто до пошуку потрібно ставитись простіше,тоді буде легше. Не має Статистики Загублених речей Наберіться терпіння______і шукайте,в Кожного з Нас ____є Золоті моменти пошуку _______________________________________________________________ Бажаю Вам Міцного здоров'я, і чудових пам'ятних моментів пошуку. З Пов.В'ячеслав.
Я так пів року ходив. А на рахунок карт і інфи скажу наступне. Більшість моїх знахідок знайдені на місцях про які особливо ніде і не написано. А по місцях де "кров тікла ріками" зазвичай нічого не знахожу. Шукайте, шукайте і шукайте... З повагою GINDENBURG. P.S. Прочитайте мій підпис.
То непишіть незнаючи,що я сижу і чекаю на щось.Ні,я лиш хотів дізнатись приблизні напрямки,де проходили хоч якісь бойові дії.До чого тут статистика 3агублених речей?!Терпінням Бог наділив,шукав,шукаю і буду шукати.Вам також нехворіти і вдалих знахідок.
Та Всі ми так ходили.........тижнями корки.та ходячка СССР. Пам'ятаю Перший Крейцер,Першу Пряжку,Полковик ,Республіканський Динарій іт.д........радості не Було меж. Правду говорить GINDENBURG,частіше знаходиш тем де не має жодних описів. Був якось на одній горі.......в мемуарах втрати зі сторони РІА,вбитими і пораненими біля 7-ми тисяч. Знайшов Гору,населені пункти зійшлись по назвах,на гору ДЖПс привів. Окопів і бліндажів вся вершина......... не тільки Пряжок не було,навіть стріляних гільз......думав МД накрився до такої степені ""Чиста Гора "" була. Приїхав ще раз,поліз на на сусідню гору, 7-м тисяч пряжок не було.....4-ри знайшов. ...............Ностальгія........... Шукайте і Буде Вам Щастя. ________________________________________________________________________________ Всі ваші навколишні ліси ""Кишать"" ПМВ. Думаю серед гільз ,щось на вас чекає. З Пов.В'ячеслав.