А у нас його всі знають... Але мені для комрадів не шкода нічого - записуйте: шиндер-линдер-лапупиндер. Треба зайти у ліс, тихенько промовити крізь катушку МД ці слова і три рази оббігти навколо найгрубшої смереки. Дуже важливо - НАЙГРУБШОЇ!!!, а не любої смереки. Тоді все буде тіп-топ.
Які нафіг мітунси... Поки оту смереку найгрубшу найдеш, то так ноги гудуть..., що ледве їх додому тягну.
Всім привіт,в розділі "Карти" шукав щось про бойові дії,або довоєнні карти Самбірського,Старосамбірського р-ну Львівської обл.,також цікавлять карт по ПМВ Турківський район(колись Дрогобицька обл.).Шукав по розділі не фанатично,бо загубився,тому прошу допомогти.Дякую
да нормальна земля,часом попаде місце де промерзло на 4-5см.А так в лісі супер!!!Да і прибор краще бачить,тільки тяжко ходити.Я спотикнувся,впав і розбив катушку
М-34-108,120,132. М-35-85,86,97,98,99,109,110,111,112,121,122,123,124,133,134,135. Твій квадрат,якщо не помиляюсь,М-35-97.Щастя!
та тоже так думав але судячи з цього сайту це не він або тут щось не те http://nav.lom.name/maps_scan/
Кабыш то только 30. У нас по метру полтора и таять не собирается. Лыжи уже надоели. Хочу свеже заточенную лопату в землю втыкать
Сьогодня повертався з копу,форсував річку,посховзнувся на кризі і зламав кріплення батареї при падінні((( нефартовий день.
ага,присипало трохи,але ще терпимо.Мене позавчора снігопад в лісі застав,видимість 10-15метрів була,навідь приблукав.
камради допоможіть ! не можу знайти сучасну карту україни , на всіх сучасних біля мого міста навіть обьздної дороги нема...