Гляньте в цей розділ http://reibert.info/forum/forumdisplay.php?f=97 нова Аська коштує 300 баксів ,Б/У десь 1700-2000 грн.
Невже тяжко трохи погуглити чи думаєте що хтось тут розкаже точне місце, Золочівщина була ареною кровопролитних боїв ДСВ ,ПСВ ,практично в кожному лісі був якийсь "рух" ,правда досить підвибито
Привіт!Земляки,ви більше по німчиках ПСВ ходите,допоможіть в визначенні http://reibert.info/forum/showthread.php?t=13242&page=294 пост#5875/
сьогодні походив трохи по ПСВ ,попався русіш манліхер,монокуляр і гудзик польський... позиція австро венгрів ічому там поляк?гудзик убитий,на звороті клеймо B G 11.хто знає якого часу?
Думаю 1918-20рр.,тоді в Україні багато всякого шмурдяка воювало.Ну і не забувайте що до 39р. ми були під Польшею........На рахунок окопів - в одній книзі про УПА читав,що повстанці частенько користувались окопами з першої війни(Карпати),так що на позиціях австріяк могли бути і поляки.
Где копать в Ровенской области Здравствуйте камрады! подскажите кто был или знает где реально можно покопать в Ровенской области, если есть возможность можем скооперироваться
Всіх Земляків зі святом святого Валентина! Сам напьюся як скотина в день святого Валентина От похвалюсь, тільки морози вдарили(((
Один раз з ним вийшов після роботи, год 14 .00 Подолав 12 км на хату лісника, хата знаходилась за річкою, річка вкрала міст, по воді не пройдеш, зима. Вперед до перемог, ще 10 км інша хата. Раллі Париж-Дакар, болота море, навідь не зупинявся старенькою бойовою машиною "Жигулі", зупинивсяб-застряг. Хату лісника проїхав. Все вперед і вперед, 25 км, 15.30-панський двір. Достав мд, в руці сидить впевнено, зручно, відчуваєш ЩОСЬ, не то що ася (мав дві)). Сигнал, ніби високий тон, копнув-нічо. Сигнал стабільний, все вниз і вниз. Півтора штика не саперки-кований цвях. Був приємно вражений Одним словом пішла година щоб не збирати чорне. Трохи навчився слухати колір-пішла куля, якісь бляшки, здивувало дуже дрібні кольорові штучки. Одним словом тільки пішла жара а тут мокрий сніг і темнота. А намотав 47 км, от прийшлось повертатись. Маючи 7 різних апаратів цей мені сподобався найбільше, хоч в ньому і не розібрався повністю. Відчуваєш моЩЩу. Всім удачі в копі
не завжди бажання співпадають з можливістю.... Потрібно ще було бойового коня підлатати. Я не жалкую.
служив в Бродах.. частенько ходив попри жидівське кладовище в лісок на стрільби...гарні навколишні ліси...пісочок..
Re: Коп на Волині На мій погляд,на Волині вже мало чого лишилось цікавого.За минулий рік,я майже нічого не знайшов.Можливо хто має детаьні карти Камінь-Каширського р-н?
MD tesoro tejon Чувствительность на монету 5 коп. (СССР) - 40 см (режим “все металлы”). Предельная чувствительность - 2,0 м. Питание - 12 в (8 х 1,5 в). Масса - 1,4 кг.