Япона мать!А тут снігу сантиметрів 30,місцями і більше,температура не підноситься більше як -1-0 і сонця в кінці тунель не видно..........де ж я так завинив в Бога?
всіх вітаю з Різдвом!попри погоду робив невеликі спроби виходу в ліс .знахідки не ахті-пруть саперки і стакани шрапнельників,попались монети 1 та 2 копійки царські,думающо це на удачу в пошуках нового року.долучив їх до знайдених у минулому сезоні!
В тому році трохи пробував попікати в Польщі, на цей сезон є плани подевитись на що земля цікава в Чехії. В 2006 році коли ще і не знав що таке "коп" в Чехії в околицях міста Jicin в землі на будівництві був знайдений такий девайс
Продовжую стосовно минулого с.Зимна Вода Пустомитівського району Львівської області (практично околиці м.Львова). Так от. Буквально місяць тому, в розмові з одним старезним аборигеном дізнався, що біля села, в т.зв. районі "Радіостанція", у часи ДСВ був німецький польовий аеродром. Сходив туди, походжив по лісі, на жаль без МД, якого поки-що не маю, але з щупом. І в одній з ям знайшов величезну кількість Маузерівських гільз, до двох-трьох тисяч, напевне. Правда у страшенному стані, всі ржаві і гнилі, а також декілька незрозумілих залізяк, походження яких встановити так і не зміг. Буду копати далі! Потрохи роблюсь фанатом!
В принципі скрізь, де немає асфальту, чи бетону і дозволяє закон. Ліси, поля, городи... Я навіть у себе коло хати знайшов багато цікавих знахідок.
Все просто. Зараз працюю і тимчасово живу у Києві. А народився, виріс і жив у Львові. Так що можна сказати і так: дійсно їжджу з Києва у Львів, щоб покопати.
Купіть дешевий МД,наприклад,ту ж Аську.Якщо захопить - то з часом купите щось краще,поповните чисельні лави копарів)),якщо попустить - то гроші,втоплені в МД - невеликі,не шкода. Але з щупом точно що ентузіазму надовго не вистачить.
Я би сказав ,що наштовхнутись на перспективне місце можна будь-де. Іноді місце,де відбулась невелика локальна стичка рота на роту ,про яке не залишилось жодних спогадів,мемуарів - цікавіше,ніж місця великих проривів,де в бій вступали цілі дивізії,а потім по тих місцях пройшли цілі армії копарів))
А хто яким МД користується? Є серед нас (в даній темі) що ходять з грозами, вераторами, корсарами, кощеями і т.д.? Яке враження від мд і чи не хочеться переходити на щось з магазину?)
Коп Черновцы Где копать в черновцах и черновицкой области? интересует любая информация больше всего интересует вторая мировая!
На річці на Йордані Мати Сина купає, Гріх і біль наш змиває. Освятив Йордан воду на щастя, на здоров’я, на вашу вроду. Цілий світ звеселився, Христос охрестився. З повагою GINDENBURG.
А хтось зтикався уже з мд Голден макс? Я от замовив собі ГМ 3, читав на форумах що непоганий прибор, що багато хто з ТЕРР переходять на ГМ..... І ціна приємна? Хто що чув, діліться)
Golden Mask 3 - 400 у.е. Golden Mask 3 Plus Turbo - 540 у.е. Глубина обнаружения монета/ювелирное изделие до 40 см. большой предмет до 1,35 м(Авто), до 1,6 м (Ручная), 2.0 м (PowerBox) Дискриминация Дискриминация металлов да Катушка Размер 10.5" DD
Підкажіть, будь-ласка, скільки коштує нова "Аська" і скільки б/ушна. Де їх можна купити у Львові. Бо готуюсь, як тільки зійде сніг, відкривати сезон.