Ви там пообережніше,пане фашист,в Ромашківці якимсь дебілам спало на думку лежак копати,тому лісники,бачучи людей з клюшками,телефонують відразу куди треба,вказівка їм така дана...
Давайте,пане Вячеслав не перетворювати тему у вже існуючу "Бєдная Западная Украина",де Ви дублюєте всі свої достойні,без сумніву,знахідки..вірніше тут дублюєте,а запутався...
привіт усім! довший час був вісутній у справах,тому вимушено відірваний від Форуму. за два дні удалось піти по гриби ізаодно взяти з собою МД. скромно,але все що стосується ПСВ дуже тішить. гудзик артилер. а ножик окопник-все по Австіяках!
мене ваша думка не цікавить. виставляю достойні знахідки...а не ХЛАМ і УГ. і знайдені не на ваших же місцях...так що ...всього вам найкращого. з пов.В'ячеслав.
Привіт. А я тут на галичині пікав КР і рижик виліз. Проб не має. Фото правда з телефону(. А камінчиккк, ух, так переливається що аж очі разить)
погрозу? Шановний Ви не грамотний? До чого тут погрози. Я не зобовязуюсь на різних ресурсах підписуватись одним ніком ти м більше Вам це пояснювати
Re: А в Ровенской обл. кто-нибудь копает? Доброго дня! можете подробніше про Корець написати! де можно попробувати покапати? дякую
от не було мене на форумі пару днів, а тут вже всі перегавкались))) комради це все куйня, давайте жити дружно і поважати один одного...хоча би в цій темі! Ми ж Західняки! а знахідки то таке...)
как сказал всем известный мультипликационный персонаж. ___Ребята Давайте Жить Дружно___ С Ув.Вячеслав.
Re: Кто копал в Закарпатье в районе Виноградова Линия Арпада проходила и через с. Бабичи Мукачевского района, жители села находят в лесу оружие, каски, создали музей .Копом никто не занимается.