Це ж Ви писали?Працюєте на СТАНДАРТНІЙ катушці,а поради даєте про альтернативні катушки,тому я дозволив собі порадити,як я працюю на нестандартній катусі.Взагалі за декілька годин,стає повністю зрозуміло і глибину і локалізацію цілі з новою катушкою..Ясно,що не завжди все так,для того є лопата.І Вас,я взагалі не зачіпав))
Про альтернативні я сказав:""На деяких глибину не показує,наскільки знаю." Решта моєї поради стосувалась стандартної,бо і я працюю на стандартній,і в камрада стандартна. Будемо рахувати,що не порозумілись(до речі ,мені цей смайл подобається набагато більше,ніж .Цей ,з висолопленим язиком ,пацанячістю віддає,не знаходите?).
Приветствую. Просмотрел темы - хорошо у Вас там, места красивые. Но я сугубо к камраду SPADE. Дело в том, что аська, как многие выразились - неплохой прибор. Глянул я на Ваше фото (Вы там прикольного хфашиста изобразили фейсом) и сразу обратил внимание на провод от катушки к блоку. Попробуйте немного больше накручивать в следующий раз провод на саму штангу (витков побольше). На фото, в нижней части провод просто свисает. При движении это никак не улучшит поисковые харктеристики МД (хуже чуйка, больше ложных сигналов при движении). Так же старайтесь штекер провода садить в гнездо блока до конца. Вот такой вот совет. Может пригодится.
Привіт камради! В п"ятницю з сім'єю їду в Карпати на 3-4 дня. Один день хотілось би покопати, а де не знаю. По літературі в першу війну на кожній горі були бої, що видається не реальним. Можливо ви щось порадити?, за одно розвідаю місце. Буду відпочивати на ділянці Яремче, Ворохта, Буковель , Яблоницький перевал . Чекаю толкових порад. Всім хто відпише дякую.
Це залишки австрійської кокарди,абревіатура FJ I значить Франц йосип 1. Там дійсно,роботи не початий край.
Не часта,мені ще не попалась.....але повинен знайти.Їх(В) було викарбувано 22 400 000 монет,от якби С або Е,ото було б шикарно.Успіху!
да вроде нет! какойто сплав! они легкие и ломаются легко! я один раз возле Буга нашел кусок столба с гербом СССР так та табличка вроде из меди была! а это вообще непонятное !