Доброго дня, шановні форумчани! Трапився ось такий завіс. Від PzKpfw 3? Чи щось інше. Фарба і грунт присутні. Дякую за допомогу!
Доброго. Схоже що Pz.-III. Було б хорошо якби лінійку поклали. Пролистайте попередні теми,там є із Pz.-III,та Pz.-V.
Допоможіть ще з цією деталькою) щоб тем не плодити. Від чого може бути? Фарба і ґрунтовна, здається правильна) Товщина 10мм. Зберігся номер 36 001160. Дякую!
Дякую! Гуглив по т3 і там були трохи інші, ну можливо так гуглив. ПС: лючок знайдений декілька км від завіса
Тоді це просто як варіант,що з Т-3.Думав що найдено було разом. Подивіться тему там є схожий лючок,але я копав на місці підриву Т-5,тому знаю,що він з днища 5-ки.https://reibert.info/threads/na-viznachennja-rizne.1123548/ А у Вашому випадку,непонятно до чого прив"язуватись це далеко.
Дякую! Розмір і форма ідентичні з Вашим. Тоді виникає питання чи у всіх Pz вони були одинакові? Чи може теж від 5? А якщо одинакові то особливої різниці немає чи від Т3 чи від Т5)
Була ще на місці гора деталей, з ями, але знахідка вечірня... приїхав наступного дня, а там вже нічого немає)))) тому прив'язати справді важко
Поїдьте ще раз на теж місце,може ще щось знайдете. Думаю,що на Ваші питання ,може дати відповідь тільки та людина,в якої є лючки Т-3 Та Т-5.Треба держати в руках і роздивлятись обидва. Удачі Вам!!!