Обизяни повинні жити в Африці,на деревах,жрати банани,а коли їх нема, то одне одного. В Україні їм робити нема чого. Однго разу зайшов з камрадом вранці на шулявку,він хотів придбати куртку м-65,то побачивши стадо мавп-продавців різко пропало всяке бажання щось купувати,а виникло зовсім інше бажання,здійснити яке можна тільки за допомогою РПК.
Наскільки я зрозумів, нігери з арабами бились взагалі між собою. Тобто білі тут і нідочого... Вони в нас тут б'ються, заражають нам дівчат, а винні білі?
Мав певні проблеми через це... виявляється - закон на їхньому боці!!! Толерастія!!! Якщо якийсь нігер вхопить мою дівчину за м'яке місце(а вони запроста можуть це зробити, знаю, бачив), а я розіб'ю йому носа. То я - хуліган і расист, ксенофоб і нацист, розпалювач міжнаціональної ворожнечі!!! Араби у Львові взагалі з ножами ходять.
так почему львовяне не ходят с гуцульской браткой? Типа элемент национального костюма. Как увидят чуркобеса, раааз его браткой по темечку и в метро в новые линии шахтёрить .
негры, шмегры, талерасты........ дерить своих курвив качественно, щоб абизянской ковбасы не хотилы. и делов.
так стаття тому що... Вони(чорні)вважають себе бідними студентиками, що приїхали вчитись медецині, щоб потім повернутись до себе і лікувати там своїх хворих мавпенят. Реально декілька років тому, кли у Львові були добрі, бритоголові молодці з білими шнурівками, негри боялись з гуртожитків виходити. Тепер деякі Скіни мотають термін, нігери поводяться ніби це ми в них в гостях. А про арабів нічого й говорити..
До чого тут приплели бонхедів, чи не дай Боже гламурних Blood&Honor. Треба щоб пересічні громадняни давали відсіч чоронопикій(та й звичайній) наволочі. Приїхало навчатись, хай навчається. Хоче тут залишитися та працювати за фахом-хай працює, якщо кваліфікації вистачить. Доречі у моєї дружини пологи приймав араб, який навчавчався в нас, а потім залишився. Так от він категорично заборонив щось давати йому чи у лікарню з грошей. Також знаю іншого, він за фахом лікар-педатор, а зовнішньо пикатий нігер з Африки. Тай нічого працює за фахом у поліклініці державній -дільничний лікар. З іншого боку дуже часто буваю у Запоріжжі, так от там у медичному навчаються якісь араби, нігєри та інші індуси. Так от може серед них і є адекватні, але мені чомусь не траплялись. Взагалі то проблема не в чуркобісах, а в нав'язуванні державі політики толерастіі мультікултурності активними гомо... вибачте підорасами з Європи та Піндостану. Ті ж прймалні-розподільники нелегальних мігрантів, та наприклад Брабашово у Харкові. І населення з чим погоджується. Треба ту гидоту за мізерний проступок депортувати , ну наприклад до Франції, там їх поцілують у дупу і дадуть соціал. А нам таких виродків нетреба.
Я бы на границе на них на всех ошейники одевал с ВВ, зашёл не туда или снять попытался голова взрывается как арбуз при попадания в нег из КПВТ.
Орнава страшне місце-купа негрів..був,знаю,але шоб пиз.ди.сь,тю не бачив.А італійці їх так лагідно називають-негретіно
В Україні расизму нема і бути не може тому, що ні ми неграм, ні негри нам нічого не винні. Інше діло США, чи та сама Франція чи Німеччина, де білих скоро менше буде. США - взагалі окрема тема. Але в нас будь-яка нацменшина має стояти в черзі після нашого. В тому числі і перед законом. Всякі азери самі цю проблему створюють, коли побиті кричать, шо в Україні процвітає расизм. Нєфіг нариватись! А в "Орнаві" взагалі де расизм? Билися ж араби з неграми!?!
Зачем вспоминать про барик? Это и так уже мозоль вся. Щас рынок под донецкими как и все прибыльное в городе. И чурок никто трогать не даст. На Одесской уже косоглазый район целый. Наших там нет, только китаезы и вьетнам. На ст метро студенческая немного проще. Арабья немеряно как и возле меда. На алексеевке таджикистон, ниггеры туркмены.... По одному тихо глаза опускают, а если хотя бы два то арлы, в нэба смотрят
Интересно что на западе согласно последним исследованиям правых радикалов считают людьми с низким интеллектом - "Дети с низким показателем IQ, когда вырастают, чаще относятся к людям предвзято и разделяют расистские взгляды или другие предрассудки К такому выводу пришли ученые из канадского Университета Брока во главе с Гордоном Ходсоном. По словам исследователей, получается порочный круг: взрослые с невыдающимся интеллектом, как правило, тяготеют к социально консервативной идеологии, которая подразумевает строгую иерархию и в свою очередь оказывает давление на развитие ребенка. В итоге вырастает человек с жесткой моделью мира в голове и повышенной сопротивляемостью любым попыткам изменить сложившиеся устои. Это может стать важным фактором, приводящим к формированию предрассудков." http://www.lenty.ru/go.html?http://lenty.ru/cgi-bin/gop.cgi?http://vlasti.net/news/137375@1243
Кому интересно? На западе и пид@р@сов считают вполне нормальными людьми...Для поддержания своих гнилушных ценностей они вам скоро напишут что педофилия вообще полезна для здоровья! У 90% людей с правыми взглядами с которыми я когда либо пересекался - высшее образование( у некоторых даже по 2). Список профессий:педагоги,юристы,военно-служащие,врачи....Знаю даже одного профессора гистологии с радикально правыми взглядами А страшные агрессивные и тупые бритоголовые,которых вы привыкли себе представлять,при упоминании правого радикализма это всего лишь стереотип...Который опять таки вам услужливо преподносят СМИ.