Завидую тернопольским)

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Lesik, 30 січ 2012.

1. Карл Радль

Карл Радль Feldwebel

Повідомлення:
    271
    Адреса:
    Україна, Харків.
    1. (в наявності 20 шт.)
      Куртка вiтровка нова Atlas for Men France. На суху погоду.
      399 грн.
    2. Стан: як нова, не носилося, без недоліків (Відсутній капюшон) Куртка анорак Snugpak Pile Shirt Elite...
      1900 грн.
    3. Оригинальная контрактная армейская парка, хорошо известная под названием Аляска. Не копия, не реплик...
      2500 грн.
    4. Армейские флисовые штаны из комплекта IECS. Флисовая ткань плотная, на хорошее утепление. Можно испо...
      600 грн.
    5. (в наявності 6 шт.)
      Полевая парка с подстежкой ВС Германия (Bundeswehr) Feldparka orig Bw 5-Farben flecktarn. - Длинная...
      2950 грн.
  2. likantrop

likantrop General-leutnant

Повідомлення:
    14.173
    Адреса:
    Вифляндия
  3. фон Бюлов

фон Бюлов Stabsgefreiter Клуб взаимопомощи

Повідомлення:
    1.208
    Адреса:
    Украина
    а нас в городке засилие цыган... которые ведут себя очень плохо...

4. Madundead

Madundead Obergefreiter

Повідомлення:
    156
    Адреса:
    Донецк
    так в чем же дело?) устройте скинхед мобчик.. :)))

5. Александр__Я

Александр__Я Oberst

Повідомлення:
    3.620
    Адреса:
    Казахстан
    Вы еще у нас не были... Ваще п...ец! О пока цыганах молчу.

6. Савраха

Савраха Gefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    128
    Адреса:
    Украина
    Обизяни повинні жити в Африці,на деревах,жрати банани,а коли їх нема, то одне одного. В Україні їм робити нема чого. Однго разу зайшов з камрадом вранці на шулявку,він хотів придбати куртку м-65,то побачивши стадо мавп-продавців різко пропало всяке бажання щось купувати,а виникло зовсім інше бажання,здійснити яке можна тільки за допомогою РПК.

7. Gans Berg

Gans Berg Stabsgefreiter

Повідомлення:
    132
    Адреса:
    Львів
    Наскільки я зрозумів, нігери з арабами бились взагалі між собою. Тобто білі тут і нідочого... Вони в нас тут б'ються, заражають нам дівчат, а винні білі?

8. Gans Berg

Gans Berg Stabsgefreiter

Повідомлення:
    132
    Адреса:
    Львів
    Мав певні проблеми через це... виявляється - закон на їхньому боці!!! Толерастія!!! Якщо якийсь нігер вхопить мою дівчину за м'яке місце(а вони запроста можуть це зробити, знаю, бачив), а я розіб'ю йому носа. То я - хуліган і расист, ксенофоб і нацист, розпалювач міжнаціональної ворожнечі!!! Араби у Львові взагалі з ножами ходять.

9. фон Бюлов

фон Бюлов Stabsgefreiter Клуб взаимопомощи

Повідомлення:
    1.208
    Адреса:
    Украина
    Золотые слова.

10. Andreas K

Andreas K Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    694
    Адреса:
    Nikolaew
    так почему львовяне не ходят с гуцульской браткой? Типа элемент национального костюма. Как увидят чуркобеса, раааз его браткой по темечку и в метро в новые линии шахтёрить .

11. Snitke

Snitke Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.040
    Адреса:
    киев, украина
    негры, шмегры, талерасты........

дерить своих курвив качественно, щоб абизянской ковбасы не хотилы. и делов.

12. Gans Berg

Gans Berg Stabsgefreiter

Повідомлення:
    132
    Адреса:
    Львів
    так стаття тому що... Вони(чорні)вважають себе бідними студентиками, що приїхали вчитись медецині, щоб потім повернутись до себе і лікувати там своїх хворих мавпенят. Реально декілька років тому, кли у Львові були добрі, бритоголові молодці з білими шнурівками, негри боялись з гуртожитків виходити. Тепер деякі Скіни мотають термін, нігери поводяться ніби це ми в них в гостях. А про арабів нічого й говорити..

13. box10

box10 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    1.851
    Расизм как негр - его не должно быть.

14. Andreas K

Andreas K Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    694
    Адреса:
    Nikolaew
    До чого тут приплели бонхедів, чи не дай Боже гламурних Blood&Honor. Треба щоб пересічні громадняни давали відсіч чоронопикій(та й звичайній) наволочі.
    Приїхало навчатись, хай навчається. Хоче тут залишитися та працювати за фахом-хай працює, якщо кваліфікації вистачить. Доречі у моєї дружини пологи приймав араб, який навчавчався в нас, а потім залишився. Так от він категорично заборонив щось давати йому чи у лікарню з грошей. Також знаю іншого, він за фахом лікар-педатор, а зовнішньо пикатий нігер з Африки. Тай нічого працює за фахом у поліклініці державній -дільничний лікар.
    З іншого боку дуже часто буваю у Запоріжжі, так от там у медичному навчаються якісь араби, нігєри та інші індуси. Так от може серед них і є адекватні, але мені чомусь не траплялись.
    Взагалі то проблема не в чуркобісах, а в нав'язуванні державі політики толерастіі мультікултурності активними гомо... вибачте підорасами з Європи та Піндостану. Ті ж прймалні-розподільники нелегальних мігрантів, та наприклад Брабашово у Харкові. І населення з чим погоджується. Треба ту гидоту за мізерний проступок депортувати , ну наприклад до Франції, там їх поцілують у дупу і дадуть соціал. А нам таких виродків нетреба.

15. lugaleshiy

lugaleshiy Schütze

Повідомлення:
    17
    Адреса:
    Алчевск, Украина
    Я бы на границе на них на всех ошейники одевал с ВВ, зашёл не туда или снять попытался голова взрывается как арбуз при попадания в нег из КПВТ.

16. yaroslav21

yaroslav21 Obergefreiter

Повідомлення:
    134
    Адреса:
    Україна,Львів
    Орнава страшне місце-купа негрів..був,знаю,але шоб пиз.ди.сь,тю не бачив.А італійці їх так лагідно називають-негретіно

17. Gans Berg

Gans Berg Stabsgefreiter

Повідомлення:
    132
    Адреса:
    Львів
    В Україні расизму нема і бути не може тому, що ні ми неграм, ні негри нам нічого не винні. Інше діло США, чи та сама Франція чи Німеччина, де білих скоро менше буде. США - взагалі окрема тема. Але в нас будь-яка нацменшина має стояти в черзі після нашого. В тому числі і перед законом. Всякі азери самі цю проблему створюють, коли побиті кричать, шо в Україні процвітає расизм. Нєфіг нариватись!
    А в "Орнаві" взагалі де расизм? Билися ж араби з неграми!?!

18. Madundead

Madundead Obergefreiter

Повідомлення:
    156
    Адреса:
    Донецк
    у нас своих специалистов мало? Или мы будем долго и нудно разбираться в сортах говна?:)

19. DarkElf

DarkElf Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    60
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    97
    Повідомлення:
    4.518
    Адреса:
    Kharkov
    Зачем вспоминать про барик? Это и так уже мозоль вся. Щас рынок под донецкими как и все прибыльное в городе. И чурок никто трогать не даст. На Одесской уже косоглазый район целый. Наших там нет, только китаезы и вьетнам. На ст метро студенческая немного проще. Арабья немеряно как и возле меда. На алексеевке таджикистон, ниггеры туркмены.... По одному тихо глаза опускают, а если хотя бы два то арлы, в нэба смотрят

20. DarkElf

DarkElf Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    60
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    97
    Повідомлення:
    4.518
    Адреса:
    Kharkov
    а лучше всего менять правых радикалов с европы на наших гомосеков и черных. ИМХО интересный обмен.

21. Машингвер8

Машингвер8 Gefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    394
    Адреса:
    україна
    Правда в том, что негры это обезьяны, а девушки что с ними путаются - курвы.

Навсі 1000% :smile_12:

22. Andreas Steiner

Andreas Steiner Oberfeldwebel

Повідомлення:
    769
    Адреса:
    Königsberg, OstPr.
    Интересно что на западе согласно последним исследованиям правых радикалов считают людьми с низким интеллектом -
    "Дети с низким показателем IQ, когда вырастают, чаще относятся к людям предвзято и разделяют расистские взгляды или другие предрассудки

К такому выводу пришли ученые из канадского Университета Брока во главе с Гордоном Ходсоном.

По словам исследователей, получается порочный круг: взрослые с невыдающимся интеллектом, как правило, тяготеют к социально консервативной идеологии, которая подразумевает строгую иерархию и в свою очередь оказывает давление на развитие ребенка. В итоге вырастает человек с жесткой моделью мира в голове и повышенной сопротивляемостью любым попыткам изменить сложившиеся устои. Это может стать важным фактором, приводящим к формированию предрассудков.
    "
    http://www.lenty.ru/go.html?http://lenty.ru/cgi-bin/gop.cgi?http://vlasti.net/news/137375@1243

23. оберфельдфебель

оберфельдфебель Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.025
    Адреса:
    Донбасс-Покращаный
    навеяло.

Images:

смешные-демотиваторы-909.jpg
  24. Mechanik

Mechanik Oberleutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    153
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    247
    Повідомлення:
    2.009
    Адреса:
    Украина
    Кому интересно?
    На западе и пид@р@сов считают вполне нормальными людьми...Для поддержания своих гнилушных ценностей они вам скоро напишут что педофилия вообще полезна для здоровья!:mad:
    У 90% людей с правыми взглядами с которыми я когда либо пересекался - высшее образование( у некоторых даже по 2). Список профессий:педагоги,юристы,военно-служащие,врачи....Знаю даже одного профессора гистологии с радикально правыми взглядами:D
    А страшные агрессивные и тупые бритоголовые,которых вы привыкли себе представлять,при упоминании правого радикализма это всего лишь стереотип...Который опять таки вам услужливо преподносят СМИ.

25. Andreas K

Andreas K Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    694
    Адреса:
    Nikolaew
    Не из Херсона ли?