Як кажуть мені у розмові поляки ... "А нахрена ви ту владу собі вибрали ... ??? Адже ні ми, ні німці, ні американці вам її не привезли, ви її у себе виховали ..." А я вам скажу чому така влада у нас ... як сказав один мудрий чоловік - "кожен народ має ту владу, на котру заслуговує" ... і ви як виборець також несете відповідальність за цю владу ... то чого скиглите ... ??? А наш народ котрий 70 років омоскалювали та оманкурчували іншої влади собі не вибере ... бо блін не спроможний ... господарів москалі винищили а те що залишилося - колгоспна порода !!! У мене в селі 180 дворів ... у кожного по 2,5 га земельного паю ... і землі обробляють лише три родини у селі ... усі ці три сім"ї у 40-х були вивезені за Бандерівщину до Сибіру, у 90-х повернулися ... зараз кожен із них має по 20 гектарів орендованої землі ... вкалують і обробляють, при чому бачу щастя в їхніх очах та задоволення від їхньої роботи ... а весь решту колгоспний плебс ходить кругом них сичить та завидує ... а самі до роботи не беруться, кажуть "немає толку" ... у результаті не мають ні роботи, ні грошей, ні бажання чимось займатися ... усе чекають що їм влада має щось дати ... Друже Кайзер. Так це савковые ПЫНДЫКИ и ЗАСЫКИ .... Гуляй рука , балдей пи..юн... Так и без маскалей хватает... Дай им волю , они Вам такой савокЪ устроят, что лэнин Вам пакажется -- просто ангелом от иссуса христа.... Такие пындыки и убивали и высылали , падмахивали советам ..... Я на советы не сержусь ..... Я ОЧЕНЬ сильно сержусь на таких пындыков , которые и убивали и высылали.... Их нужно просто ненавидеть --- это и есть украинские ГНЫДЫ , про них и говорили.... , что они и погубят Украину.
Опа и Вы опять протифъ Моих ПакРащень???? Или тонкость Моего внутринего мира такая загадочная, что Вы , как доктор беспакоетесь за Мое состояние галавы....
Донецькі і луганські сепаратисти синхронно відклали свої псевдовибори Причина перенесення "виборів" не вказується. Ватажки угруповань "ДНР" і "ЛНР" перенесли псевдовибори на окупованих територіях Донецької і Луганської областей, які були призначені на 6 листопада. Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на "укази" ватажків угруповань Олександра Захарченка та Ігоря Плотницького. Причина перенесення "виборів" не вказується. Коли вони будуть проведені – невідомо. В "наказах" ватажків "ДНР" і "ЛНР" зазначаэться, що "вибори" переносяться на невизначений термін і їх дата буде визначена окремими рішеннями. http://tsn.ua/ato/donecki-i-luganski-separatisti-sinhronno-vidklali-svoyi-psevdovibori-793895.html
далее будем экспроприировать , тачку твою этого , золото , хату , сделаем всё общее , кого-то повесим , например любителей качать права .