Друзі,вибачте за питання. Дуже потрібні карти Запоріжської області для ози експлоер,генштаб або Гугл. Немає часу на пошук по сайту. Буду вдячний на посилання. Не для копу... Думаю згодиться зараз...
Ви ж розумієте що в данних обставинах цього замало для надання подібної інформації? І взагалі, таку інфу мають надавати окремі відомства.
Я розумію що в теперішій час можно на будь кого тиц нути-кацапскій шпіон. І не думаю що карти генштабу 70х років чи Гугл це секретні дані. Їх хоч греблю гати в інтернеті. А поцікавився тому що не було часу для пошуку. І неображаюсь.
Всем привет. Камрады , подскажите , может кто в курсе . Пропала со связи Света Победитель и Паромщик с 2 мая . Интересует их судьба , можно в личку .
Здарова всем комрадам! Вопрос, кто может (есть блочок) прошить уши и катушку Дэуса 6й версией? У официалов только с пересылкой!
Здравствуйте, камрады. Подскажите, можно ли сейчас ходить с МД по высохнувшему руслу Днепра или нет? Говорят, есть прецеденты с полицаями...
По висохлому руслу Дніпра ходити з приладом небажано. Військова адміністрація це забороняє. Дніпро як транспортна артерія, де можуть бути вибухонебезпечні предмети - гранати, міни. І як альтернатива – це інші малі річки, в мicni i біля нього. Але, якщо річка на окупованій території, то вона може бути замінована лаптємордими свинособаками.
Ця заборона на словах, чи є документ (розпорядження, наказ чи хоча б якась постанова)? По висохшому руслу це можливо й логічно, типу відкрився культурний шар грунту, але знову ж, річ не йде про коп на території заповідника, а з боку міста, наприклад якщо ходиш на центральному пляжі по пісочку, по суті пред'яви зі сторони поліції взагалі безпідставні.
Спасибі за відгук і додаткову інформацію про події у Куйбишевському районі Запорізької області під час Другої світової війни. Це цікаві відомості про перезахоронення солдат минулих років і розташування бойових дій. З нетерпінням чекаю на назву книжки, яка описує свідчення про ці події. Можливо, вона містить цінні подробиці про бої та життя під час війни.
День добрый, мужики кто подскажет где лучше полазить в районе войскового ??? Или Петро-свистуново??? Спасибо за ранее