Катушки 11 или 15 используют? Интересно мнение по фону и фальш показанням (к примеру на медь даёт чёрный сигнал )
Вітаю. Люди різним бавляться. На ФБ є группа ,що спеціалізуються на пошуку Au. Усі не промислові місця +/- відомі. Іздили вони туда тренуватись мити пісок. Після закона про землю , громада оформила ці ділянки на бабцю з Вінниці . Поставили паркан та стали вивозити грунт. Ось за цією справою їх старателі і помітили. Підняли шум ,що розкрадають копальню. То тягнеться вже давно. Можу помилятися ,но наче так
Up Передивився по їх групі, вже не знаходжу того галосу. Сподобалось : "Приїхали ми з друзями відпочити ..." )))) Тоді голосно кричали і наче петицію оформили. Зараз дивлюся вже тихо тихо )
Хлопці, роздав свої повербанки морпєхам, якщо в кого є зайвий на 20-ку, готовий придбати за розумний кошт. По магазинах все вигребли, якщо буде наводка, скидайте в приватні повідомлення.
В7 привіт. Не витримав, взяв на "работу" свій прилад. Сканування найближчого городу у вільний час, дало неочикуваний результат. Срібло, рівно 200 грамів.
Так там і без приладу боргів вистачає... Нагадайте мені, скільки років я чекаю свої кавуни?!? Є гарна нагода завітати на ваші городі _)))
Кавуни скасувалися саме після того , коли ви повз мене пролетіли пустивши пиляку у очі , промінявши нашу зустріч на полювання за Степком медуз на бороду І на блохпосту ви мене не пізнали ...от.. з вас гривня .
Та слава Богу, Тiльки ось, iнодi рука тягниця до кулемета, а другий раз до детехтуря. Чи може на штангу встановити ще й кулемет, щоб прилад шукав не тiльки хабар а й свинособак теж