Запитання до адміністрації

Тема у розділі 'Модерування', створена користувачем kot135, 11 вер 2018.

1. kot135

kot135 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    79
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    151
    Повідомлення:
    698
    Адреса:
    Західна Україна
    Вітаю! Підкажіть будь-ласка, що робити в наступній ситуації. На мою пропозицію товару в розділі Куплю надходить пропозиція від форумчанина придбати товар за певну ціну в особистій переписці. Я погоджуюсь і висилаю свої реквізити, але покупець просить вислати накладеним платежем. Я висилаю на вказану покупцем людину, але оплати чи висловлення претензій немає значний час, по вині покупця товар заганяється в оплату за зберігання, ним затягуються переговори, висловлюється претензія до якості товару і пропозиція викупити його за набагато нижчу ціну. Я повертаю товар собі, відповідно попадаю на гроші за пересил та зберігання. Але Бог з ними з грошима, тільки я з запізненням вияснюю, що за цим покупцем на форумі "золоті верби ростуть", люди на нього нарікають і тим не менше він активно заробляє на форумі і підриває його авторитет. Що порадите? З повагою.

РОКЕНРОЛЬЩИЦА подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 2 шт.)
      Книга нова з пакування. Якість друку найвища. Представлені також емблеми SA,NSDAP які використовувал...
      650 грн.
    2. Стан гарний присутня мінімальна корозія
      3500 грн.
    3. Бинокль старовинний з компасом Aviation виробництва Франціі Зображення чисте
      850 грн.
    4. В колекцію.Все що на фото.
      300 грн.
    5. Специализированный рюкзак фирмы “8Fields”, который можно использовать не только как рюкзак для поход...
      2000 грн.
  3. Der Pirat der Felder

Der Pirat der Felder Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    -1
    Відгуків:
    243
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    591
    Повідомлення:
    1.369
    Адреса:
    Холодний Яр
    Вітаю! Думаю мене не закидають камінням за те що відповім... В мене була така сама ситуація, покупець навіть не прийшов на пошту і йому за це нічого не було. За невикуп на аукціоні покупці отримують ш\б на певний час, після чого знов починають чудити((( А про угоди через приватні повідомлення взагалі нема чого говорити, все робиться на наш з Вами страх і ризик... В Вашому випадку думаю що Ви нарвалися на один з видів афери, коли покупець затягує час а тоді вимагає набагато нижчу ціну.

Иван Чонкин, РОКЕНРОЛЬЩИЦА та kot135 подобається це.
  4. Frostrunner

Frostrunner Не спеши

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    2.986
    Адреса:
    Киев
    Не продавать наложкой.
    Читать ЧС.
    Думать головой.

chasovshik, kkgi45, Reinhard T.E. Heydrich та 4 іншим подобається це.
  5. РОКЕНРОЛЬЩИЦА

РОКЕНРОЛЬЩИЦА Major

Повідомлення:
    2.760
    Адреса:
    ..........
    подбейте кассу расходов, желательно с квитанциями , накладными и чеками, подключите переписку с покупателем и выставьте ему счёт здесь
    в любом случае Вы могли отозвать посылку до момента начисления оплаты за хранение, и даже тогда выставить ему счёт, но он Вас убедил в обратном
    вот мы и узнаем как уважаемый камрад скупает по дешёвке каски и броники (при условии что это тот камрад )

kot135 подобається це.
  6. kot135

kot135 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    79
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    151
    Повідомлення:
    698
    Адреса:
    Західна Україна
    Вітання! Я попав на 208 грн. та потрачений час. Тепер буду знати, як воно буває. А магеланів цих аміністрація форуму повинна якось наказувати. Чи форумчани якось спільно...

7. Frostrunner

Frostrunner Не спеши

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    2.986
    Адреса:
    Киев
    А что прикажете делать с пользователями, которые не читают черный список перед сделкой с повышенным фактором риска?

8. kot135

kot135 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    79
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    151
    Повідомлення:
    698
    Адреса:
    Західна Україна
    Та вже сам себе наказав.

9. РОКЕНРОЛЬЩИЦА

РОКЕНРОЛЬЩИЦА Major

Повідомлення:
    2.760
    Адреса:
    ..........
    Вы должны были почитать черный список этого форума, взяв реквизиты проверить их на других ресурсах а потом принимать решение платить наперёд или отсылать наложкой с частичной предоплатой

Frostrunner подобається це.