Запитання до адміністрації

Тема в разделе "Модерування", создана пользователем kot135, 11 сен 2018.

1. kot135

kot135 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    79
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    154
    Вітаю! Підкажіть будь-ласка, що робити в наступній ситуації. На мою пропозицію товару в розділі Куплю надходить пропозиція від форумчанина придбати товар за певну ціну в особистій переписці. Я погоджуюсь і висилаю свої реквізити, але покупець просить вислати накладеним платежем. Я висилаю на вказану покупцем людину, але оплати чи висловлення претензій немає значний час, по вині покупця товар заганяється в оплату за зберігання, ним затягуються переговори, висловлюється претензія до якості товару і пропозиція викупити його за набагато нижчу ціну. Я повертаю товар собі, відповідно попадаю на гроші за пересил та зберігання. Але Бог з ними з грошима, тільки я з запізненням вияснюю, що за цим покупцем на форумі "золоті верби ростуть", люди на нього нарікають і тим не менше він активно заробляє на форумі і підриває його авторитет. Що порадите? З повагою.

РОКЕНРОЛЬЩИЦА нравится это.
  2. Интересные лоты

1. Waterproof Міцно утримують щиколотку та забезпечують легке та безпечне пересування. Верх шкіра,сінте...
      3750 грн.
    2. (в наличии 100 шт.)
      Захистіть свій слух від небажаного шуму та насолоджуйтесь спокоєм із нашими багаторазовими силіконов...
      15 грн.
    3. (в наличии 4 шт.)
      Штифт підходить для кріпленя бази до ствола (2 шт), а також для кріплення прицільної планки до бази....
      25 грн.
    4. Магазин на Браунинг 1922 кал.7.65мм Состояние отличное склад
      3500 грн.
    5. (в наличии 4 шт.)
      Не використовувалося.
      925 грн.
  3. Der Pirat der Felder

Der Pirat der Felder Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    -1
    Отзывов:
    243
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    591
    Вітаю! Думаю мене не закидають камінням за те що відповім... В мене була така сама ситуація, покупець навіть не прийшов на пошту і йому за це нічого не було. За невикуп на аукціоні покупці отримують ш\б на певний час, після чого знов починають чудити((( А про угоди через приватні повідомлення взагалі нема чого говорити, все робиться на наш з Вами страх і ризик... В Вашому випадку думаю що Ви нарвалися на один з видів афери, коли покупець затягує час а тоді вимагає набагато нижчу ціну.

4. Frostrunner

Frostrunner Не спеши

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    23
    Не продавать наложкой.
    Читать ЧС.
    Думать головой.

chasovshik, kkgi45, Reinhard T.E. Heydrich и 4 другим нравится это.
  5. РОКЕНРОЛЬЩИЦА

РОКЕНРОЛЬЩИЦА Major

подбейте кассу расходов, желательно с квитанциями , накладными и чеками, подключите переписку с покупателем и выставьте ему счёт здесь
    в любом случае Вы могли отозвать посылку до момента начисления оплаты за хранение, и даже тогда выставить ему счёт, но он Вас убедил в обратном
    вот мы и узнаем как уважаемый камрад скупает по дешёвке каски и броники (при условии что это тот камрад )

kot135 нравится это.
  6. kot135

kot135 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    79
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    154
    Вітання! Я попав на 208 грн. та потрачений час. Тепер буду знати, як воно буває. А магеланів цих аміністрація форуму повинна якось наказувати. Чи форумчани якось спільно...

7. Frostrunner

Frostrunner Не спеши

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    23
    А что прикажете делать с пользователями, которые не читают черный список перед сделкой с повышенным фактором риска?

8. kot135

kot135 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    79
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    154
    Та вже сам себе наказав.

9. РОКЕНРОЛЬЩИЦА

РОКЕНРОЛЬЩИЦА Major

Вы должны были почитать черный список этого форума, взяв реквизиты проверить их на других ресурсах а потом принимать решение платить наперёд или отсылать наложкой с частичной предоплатой

Frostrunner нравится это.