заміна кришки рамки на ММГ

Тема у розділі 'Право і закон', створена користувачем $.T.A.L.K.E.R., 22 сер 2012.

1. $.T.A.L.K.E.R.

$.T.A.L.K.E.R. Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    3
      продані:
    0
    Повідомлення:
    583
    Адреса:
    UA
    Вітаю, шановні

1. хочу придбати макет ММГ наган, виробництва Балаклея - саме вони є найменш "варварськи порізаними"
    2. хочу "царський" макет - тобто замість зірки має бути напис про імператорський тулький

За моїми даними, перше бажання на 99% суперечить другому - за рідкими вийнятками не бачив наганів, щоб були і царськими і балаклеївськими. Вийнятки, що залишились в 1% на кшалт цього не витримують критики з точки зору колекціонера - там хтось настільки познущався, що навіть напис "макет" зробив не з того боку.

Тому хочу запитати, наскільки законним буде варіант, коли на звичайний ММГ нагана з Балаклеї ставиться інша кришка рамки? Також буду вдячний, якщо хтось проаргументує що я помиляюсь і макети "царської балаклеї" існують

Дякую за відповіді

1. (в наявності 2 шт.)
      ЗИП ППШ. В лот входит: Ударник - 1шт. Штифт ударника - 1шт. Складское хранение.
      250 грн.
    2. Все штатно. Заводское. Не восстановлено.
      900 грн.
    3. Предложу секторный магазин на 35 патронов к пистолету-пулемету Шпагина. Магазин оригинал, целый, пол...
      1700 грн.
    4. (в наявності 6 шт.)
      Предложу новодельные магазины, раннего образца МР-38 на 32 места (без ограничителей). Подходит на ох...
      4000 грн.
    5. Пружинки для УСМ ППШ. Состояние по фото.
      300 грн.
  2. gallak

gallak Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    642
    Адреса:
    Украина, Днепр
    А как-же "витримують критики з точки зору колекціонера" макет с замененной крышкой? :) ведь отличия "советского" и "царского" не только и столько в надписи "императорский..." вместо звезды/треугольника. :smile_8:

Что-же касается годов-
    У меня есть Балаклейский макет Нагана 1923г.встречал и царские, но давно...

Насчет надписи по ссылке, приведенной в теме, - а в чем проблема-то? это ранняя "Балаклея" с более жестким деактивом чем "поздняя", - в стволе еще есть шпилька и барабан профрезерован между каморами, а надпись "макет" выполнена ударным способом (позже перешли на гравировку) на моем ММГ надпись в том-же месте.

Законность в замене крышки? - нет никаких проблем, вот если ствол,барабан и курок поменяете - вот тогда проблемы и начнутся.

П.С. Сейчас любая "Балаклея" - боольшой дефицит, так что подумайте - может тот 1911г и взять ;)

Kelembet подобається це.
  3. $.T.A.L.K.E.R.

$.T.A.L.K.E.R. Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    3
      продані:
    0
    Повідомлення:
    583
    Адреса:
    UA
    gallak я ознайомлений з відмінами, і задавав питання лише з точки зору законності
    вашу відповідь почув, дякую - сам вважав так само, і здоровий глузд підказує те ж саме... цікавився лише тому, що знаю нашу владу, яка частенько суперечить здоровому глузду

все інше - для чого мені це потрібно, про макет 1923, про дефіцит і т.інш. є офтопом.

і якщо приймати рішення про "тот 1911" - все одно доведеться робити ті самі речі, що й з "нецарським" макетом - тобто заміна кришки, заміна мушки...

до речі "з точки зору колекціонера" це було б набагато кращем варіантом, але як поставляться законники, наприклад якщо напису "макет" взагалі не буде? Адже на ранніх макетах напис робили з одного боку, на пізніх - з іншого?

про курок та ствол мова звичайно не йде