заміна кришки рамки на ММГ

Тема у розділі 'Право і закон', створена користувачем $.T.A.L.K.E.R., 22 сер 2012.

1. $.T.A.L.K.E.R.

$.T.A.L.K.E.R. Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    583
    Адреса:
    UA
    Вітаю, шановні

1. хочу придбати макет ММГ наган, виробництва Балаклея - саме вони є найменш "варварськи порізаними"
    2. хочу "царський" макет - тобто замість зірки має бути напис про імператорський тулький

За моїми даними, перше бажання на 99% суперечить другому - за рідкими вийнятками не бачив наганів, щоб були і царськими і балаклеївськими. Вийнятки, що залишились в 1% на кшалт цього не витримують критики з точки зору колекціонера - там хтось настільки познущався, що навіть напис "макет" зробив не з того боку.

Тому хочу запитати, наскільки законним буде варіант, коли на звичайний ММГ нагана з Балаклеї ставиться інша кришка рамки? Також буду вдячний, якщо хтось проаргументує що я помиляюсь і макети "царської балаклеї" існують

Дякую за відповіді

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 24 шт.)
      Наклейки новодел для Тубуса РПГ 26.
      50 грн.
    2. (в наявності 13 шт.)
      Чека, беруші, задня кришка РПГ 26. Чудове доповнення вашого ММГ тубуса РПГ 26.
      300 грн.
    3. (в наявності 13 шт.)
      Тубуси РПГ 22 трофеї, кацапські, знайшли в Балаклеївському районі поблизу селища Нова Гусарівка. Ста...
      1000 грн.
    4. (в наявності 2 шт.)
      Оригінальні, стан по фото.
      355 грн.
    5. 400 грн.
  3. gallak

gallak Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    642
    Адреса:
    Украина, Днепр
    А как-же "витримують критики з точки зору колекціонера" макет с замененной крышкой? :) ведь отличия "советского" и "царского" не только и столько в надписи "императорский..." вместо звезды/треугольника. :smile_8:

Что-же касается годов-
    У меня есть Балаклейский макет Нагана 1923г.встречал и царские, но давно...

Насчет надписи по ссылке, приведенной в теме, - а в чем проблема-то? это ранняя "Балаклея" с более жестким деактивом чем "поздняя", - в стволе еще есть шпилька и барабан профрезерован между каморами, а надпись "макет" выполнена ударным способом (позже перешли на гравировку) на моем ММГ надпись в том-же месте.

Законность в замене крышки? - нет никаких проблем, вот если ствол,барабан и курок поменяете - вот тогда проблемы и начнутся.

П.С. Сейчас любая "Балаклея" - боольшой дефицит, так что подумайте - может тот 1911г и взять ;)

Kelembet подобається це.
  4. $.T.A.L.K.E.R.

$.T.A.L.K.E.R. Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    583
    Адреса:
    UA
    gallak я ознайомлений з відмінами, і задавав питання лише з точки зору законності
    вашу відповідь почув, дякую - сам вважав так само, і здоровий глузд підказує те ж саме... цікавився лише тому, що знаю нашу владу, яка частенько суперечить здоровому глузду

все інше - для чого мені це потрібно, про макет 1923, про дефіцит і т.інш. є офтопом.

і якщо приймати рішення про "тот 1911" - все одно доведеться робити ті самі речі, що й з "нецарським" макетом - тобто заміна кришки, заміна мушки...

до речі "з точки зору колекціонера" це було б набагато кращем варіантом, але як поставляться законники, наприклад якщо напису "макет" взагалі не буде? Адже на ранніх макетах напис робили з одного боку, на пізніх - з іншого?

про курок та ствол мова звичайно не йде