Заканчивается разрешения на оружие .

Тема у розділі 'Українська асоціація власників зброї', створена користувачем xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, 7 лип 2021.

1. old hunter 1

old hunter 1 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    3
      продані:
    26
    Повідомлення:
    2.690
    Адреса:
    Украина
    В волшебном городе Днепр - существует:D
    Чудные события происходят в этом славном городе. Объявления об этих событиях вывешивают на двери разрешительной системы и НЕДКЦ.
    И все обитатели этого чудного города идут выполнять эти надписи на дверях :)

Какие Законы Украины, какие Наказы МВД, жители этого славного города не слышали о них.:confused:

2. Цікаві лоти

1. Вимушена продажа .відкритий оптоволоконний приціл ,малі розміри та вага ,простий та надійний.Довжина...
      3900 грн.
    2. Інфа з інета. Технические характеристики: Диаметр объектива: 40 мм Увеличение переменное: 2,5-10x...
      3000 грн.
    3. (в наявності 1 шт.)
      Прицел компактный 4х32 с дополнительными прицельными приспособлениями и с встроенным оптико-волокном...
      2999 грн.
    4. (в наявності 1 шт.)
      Оптичний приціл Air Precision 3-12X40 - це приціл змінної кратності від 3 до 12х із вхідним зіниці 4...
      3400 грн.
    5. Рівень оптичного прицілу на трубу діаметром 35мм. Колись давно купував для себе, так і не знадобився...
      1 грн.
  3. stan72

stan72 Oberschütze

Повідомлення:
    21
    Да, на 3 года.
    Тип дозволу
    На зберігання і носіння зброї

DNEPR UA подобається це.
  4. -ANACONDA-

-ANACONDA- Obergefreiter

Повідомлення:
    75
    Адреса:
    УКРАИНА
    Не чули і про рішення судів в яких прямо вказано, що на продовження до закінчення воєнного стану можна забити... Справа № 708/396/22 від 04.07.2022, Справа № 740/1628/23 від 28.03.2023, Справа № 751/2444/23 від 18.04.2023, Справа № 137/443/23 від 04.05.2023...

Фон Манштейн та old hunter 1 подобається це.
  5. Фон Манштейн

Фон Манштейн Feldwebel

Повідомлення:
    354
    Адреса:
    Украина
    Справа у тому, що менти на місцях вигадують "свої" правила. Конкретно у Сумах було на прикінці того року казали: або ти в ЗСУ тоді не продовжуєш або за кордоном, коли за кордоном то тіпа треба відтіль прислати письмове звернення з проханням відтермінування продовження, сам не стикався це зі слів знайомого якій продляв, мені продляти через місяць, буду продляти.

Otryta та old hunter 1 подобається це.
  6. old hunter 1

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    3
      продані:
    26
    Повідомлення:
    2.690
    Адреса:
    Украина
    Ваше рішення, Ваші можливості, Ваші бажання. Так і повинно бути.
    А от погрожувати людям штрафами або іншими негараздами - так бути не повинно, бо поза Законом.

І ще раз нагадаю (може хто не бачив), строк дії свого "просроченого" дозволу ви можете подивитись тут:
    https://services.mvs.gov.ua/ (це державний сайт)
    Всі вони дійсні.

Камча подобається це.
  7. -ANACONDA-

-ANACONDA- Obergefreiter

Повідомлення:
    75
    Адреса:
    УКРАИНА
  8. stan72

stan72 Oberschütze

Повідомлення:
    21
    проблема в том, что скачать выписку из этого реестра по таким дозволам - нельзя.

9. Baton

Baton Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    837
    Адреса:
    Украина
    Добрий вечір шановний...
    Надайте будь-ласка скрин Вашого на даний час автоматично подовженого дозволу. Як заходити в систему Ви знаєте.... Чи не маєте часу так як біжите вже в дозвільну?

10. serebrynay puly

serebrynay puly Major

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    56
    Лоти
      на продажу:
    40
      продані:
    128
    Повідомлення:
    15.993
    Вітаю шановне товариство. Не кому не вірьте....вірьте мені......як почалася війна.....в мене закінчився термін дозволу....почитав що дозволено на час воєнного стану не кіпішувати......тиждень трому.....на адресу зберигання зброї приїджає патрульне авто(як я взнав пізніш) изимати зброю...., мене на місці немає...все це я бачу в камери зовнішнього спостереження.....як дзвенить дзвоник йде попередженя на телефон....я дзвоню в дозвільну запитую....що твориться....він каже ...Ви майже рік не продовжуєте дозвіл....изимаєм.....я в шоці....на слідуючий день ..вже приперся участковий....лазив по всім дюрам в заборі....я спецом пса відпустив....щоб не скучно було....скинув в дозвільну цей закон монастирського про те що на час воєнного часу можемо забити на продовження дозволу аж на десять днів після завершення військового стану....всім до сраки.....не слухайте нікого...приїдуть заберуть...і будете в суді доказувати що Ви не лох....куча грошей й потраченого часу..

Камча та Otryta подобається це.
  11. Baton

Baton Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    837
    Адреса:
    Украина
    почитав але не дочитав..., послухав шановного old hunter 1..., спитав у вУмного сусіда..., а зараз "не слухайте нікого...приїдуть заберуть...", а хто Вам заважав прийти в дозвільну, написати заяву на військовий час НЕ надаючи до заяви ЖОДНОГО документу і отримати ось таку відмітку... та спати спокійно і не ховатися по двору :D.
    photo_2023-07-31_21-54-02 (2).jpg
    P.S. скрізь одни юристи та фахівці права, аж тошно вже від Вас стає...

Sverhx та CifroMan подобається це.
  12. Фон Манштейн

Фон Манштейн Feldwebel

Повідомлення:
    354
    Адреса:
    Украина
    Дивно, а чому скрізь по документу їде "Дніпропетровська" обл, суд , поліція. Такого населеного пункту не існує з юридичної точки зору.

13. Baton

Baton Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    837
    Адреса:
    Украина
    населенного пункту не існує, але існують суди.
    Для того, щоб змінити назву суду за законом, це може зробити Верховна рада, а відповідний законопроєкт, про перейменування судів, має бути внесений президентом після проведення консультації з Вищою радою правосуддя.
    Як виявилось, ані попередній, ані чинний президенти не зверталися до ВРП з цим питанням.

14. old hunter 1

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    3
      продані:
    26
    Повідомлення:
    2.690
    Адреса:
    Украина
    Може Вам ще ключ від сейфу з огірками надати.

"P.S. скрізь одни юристи та фахівці права, аж тошно вже від Вас стає..."
    То може Вам форум змінити, наприклад на акваріумистів чи макраме, там юристів може менше буде.
    А от переляканих вдосталь, гарна компанія для Вас. Вони теж по двору ховаються та сплять неспокійно.

Тут суворі хлопці, вони дозволи не продовжують :D.

15. Baton

Baton Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    837
    Адреса:
    Украина
    Я и есть особо упоротый... Слабо показать продленное автоматом разрешение?
    Вот так хоть бы... без данных. С вашим сроком до 21.11.2023 р.
    Без імені.png
    Отэто рванул пердак:D...., но только теперь у old hunter 1
    Учитесь проигрывать достойно юноша. :D
    Супер слив защитан !!!

Останнє редагування: 30 сер 2023
  16. old hunter 1

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    3
      продані:
    26
    Повідомлення:
    2.690
    Адреса:
    Украина
    Это пишет человек, который прячется по двору от разрешителей и хочет спать спокойно.
    Которому разрешители говорят принести веревку а он спрашивает "а мыло с собой брать или там дадут?:D
    По поводу разрешения. Когда у туповатого разрешителя будет очередной отчет, он автоматом продлит все разрешения и через время они попадут в Едине вікно.

Скажите "коллега", а кроме Вас еще есть люди сомневающиеся в том, что все разрешения на оружие продлены до конца военного положения.
    Мне просто интересно, я почему-то думаю, что Вы один такой "уникальноперепуганный".:oops:

17. Str@nger

Str@nger Stabsgefreiter

Повідомлення:
    155
    Адреса:
    Ukraine, South
    У знайомого нічого "автоматично" не продовжується. На постах, де пробивають по базі, вся наявна зброя відображається з просроченим терміном дії. Й у патрульних виникає питання, стосовно цієї сітуації.

Sverhx подобається це.
  18. Baton

Baton Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    837
    Адреса:
    Украина
    до 23.06.23 база власників зброї велась в ІПНП АРМОР.
    З 23.06.23 база ведеться в БД ЄРЗ.
    Наразі введення будь-який даних про зареєстровану зброю в стару базу (ІПНП АРМОР) заблоковано, тому строки дозволів які були на той час в базі залишились незмінними. На даний час взаємодії між 2-ма базами не існує.
    І у шановного "old hunter 1" залишився строк до 18.08.23 і наразі в нього по цьому поводу: "Отэто рванул пердак:D" і він мріє що система підлаштується під нього... та ссить викласти свій подовжений автоматично дозвіл, тому що його не існує, а все інше бла-бла-бла.
    Боже, стара людина, все в житті побачила, а який же він тупий...

Sverhx подобається це.
  19. santey191

santey191 Schütze

Повідомлення:
    4
    Адреса:
    Kharkiv
    Розкажіть детальніше будь ласка. Які наслідки були для вашого знайомого з цього приводу? Планую поїздку у іншу область, а дозвіл прострочився тиждень тому. Зброю вилучають? Арешт?

20. old hunter 1

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    3
      продані:
    26
    Повідомлення:
    2.690
    Адреса:
    Украина
    А если не до 18. 08.23, бутылку ставите?
    Не, лучше признаетесь тут что Вы тупой, ну или туповатый, ну или просто упорото-ограниченный.
    Выбирайте.

Останнє редагування: 31 сер 2023
  21. old hunter 1

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    3
      продані:
    26
    Повідомлення:
    2.690
    Адреса:
    Украина
    Пять лет расстрела :D:D:D
    https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0345-22#Text

22. santey191

santey191 Schütze

Повідомлення:
    4
    Адреса:
    Kharkiv
    З цим документом я ознайомлений. Але цікавить саме практичний аспект питання, персональний досвід людей. Чи були проблеми з перевірками на блоках або просто з патрульною поліцією.

23. old hunter 1

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    3
      продані:
    26
    Повідомлення:
    2.690
    Адреса:
    Украина
    Если полицейский тупой а владелец оружия не может внятно объяснить, то проблемы возможны.
    Но если даже допустить, что полицейский не знаком с этим Наказом, то Вы ему его показываете.
    Я не думаю, что полицейский попрет против Наказа министра МВД.

Есть много роликов, когда полицейский быкует а человек задает ему вопрос "Вы что на приказы своего министра х....й ложили?"
    Беседа сразу резко меняется в лучшую сторону.

В полиции много идиотов, но инстинкт самосохранения у них работает.

24. Str@nger

Str@nger Stabsgefreiter

Повідомлення:
    155
    Адреса:
    Ukraine, South
    Наслідків ніяких, крім втрати часу на пояснення стосовно причини непродовження.
    Зброї при себе не було, але, взагалі, для зареєстрованої зброї так це не працює.

25. Камча

Камча Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.034
    Адреса:
    Україна, м.Київ
    Київ.
    Дотелипався до тої дозвільної.
    Кажу, військовий, скоро кінець дозволам на нарізну.
    Мене на місці не буде.
    Що робити?
    Відповідь
    Давайте форму 5 (це херня зі стройової яка дупа знає де зараз захована), паперці про відстріл, заяву, фото, платіжки та інше. Зробим швидко (я аж заплакав як повірив) ...
    Тобто, здаю дозвіли і що?
    Книжки будуть? Мовчать.
    Картку будуть давати? Мовчать.
    У Дії дозвіли будуть? Мовчать.
    І що?
    Зброя вдома, дозвіли в ліверах МВСа, власник на війні....
    Зграя завалюється до хати , трощить сейф, традиційно пиздить майно, вилучає зброю, а родина оплесками та словами подяки проводжає тилових загарбників.
    Любив я також покращення...

Доречі
    Ота ваша дурня з сайту МВСа через Дію ніхера не робить!
    https://services.mvs.gov.ua/
    Заяву після пройденої авторизації отримати неможливо.
    Якась гребана електронна задрота. Замість традиційної простоти якість чергові бюрократичні катакомби ....

Курва, Ненька зброю на війні довіряє, а ці тилові задроти влаштували шоу для військових.
    Йебуникосоголові, не можуть для військових прозоро спростити процедуру з простими роз'ясненнями та мінімальним алгоритмом дій!
    Маю надію, що усі знають якій термін відпустки у військових...
    Хера встигнути то зробити за ці дні.
    Бо у панів неділя та понеділок курва ще і вихідні ...

Фото бонусом.
    .. 20230831_140427.jpg

Останнє редагування: 31 сер 2023
    CifroMan та serebrynay puly подобається це.
  26. santey191

santey191 Schütze

Повідомлення:
    4
    Адреса:
    Kharkiv
    Перепрошую за недолуге запитання, як тоді це працює (бо я трішки чайник). Я хочу доїхати і з пункту а в пункт б зі зброєю дозвіл на яку прострочений. Мені просто штраф вліплять якщо зупинять?