В том, что поезда "Хюндай" не приспособлены к нашим условиям, и в последнюю поломку модный поезд и его пассажиров спасали силами старого маневрового дизеля. Дай Бог доїду до ваших країв, як обіцяв, то візьму з собою. Так що готуй сало .
Тут, мабуть, справа не лише в кліматичних умовах (вони і влітку ламалися), а й у величині "відкатів". Але то вже тема більше політична...
Т.С . спасиибо за за мультик ... посмотрел , всомнил детство- сгонял в гастроном за мандаринами ....... сижу вот теперь перед окошком , смотрю на заснеженную улицу , жую мандарины , слушаю краем уха мульт ......как хорошо!!!!
Я ж не один прийду... А ті, з ким я прийду - сало знайдуть, а тебе з твоїм загибликом на дерево заженуть.
А разрешите поинтересоваться.... в целях повышения образованности. Какая, собственно, взаимосвязь между поездами Хюндай, которые таскает дизель, и отрывком из мультика, в котором идет речь о холодах и кедах?
Обещанный камрадом vladss приз пришёл и получен установленным порядком (то, что чуть не такой как в посте № 1 оговорено). Спасибо. Косерватор, берите сало и садитесь в поезд . vladss, загадывайте загадки ещё .
а можна я сало вдома поїм? щоб по снігу та по морозу не швендяти. а плєшку без мене роздавіть, я все єдно не вживаю. і спиртне мене цікавить тільки як пальне або антісептік.
Консерватор сало любить більше ніж віскі . А як же їсти сало без стограма, шматочка чорного хліба, щойно зірваного з куща помідорчика та часничинки?
По теме... Ни на что другое и не подумал бы... ушёл пузырь "в пропасть" (мимо кассы).. Доказательство.. (см. название клипа), назвал его так аж 17 - го декабря (и раньше, чем создана эта тема). http://www.youtube.com/watch?v=ZSsFpR4UxsY
хм. подивився у вікно а там сніг. і нема на клюмбі а ні помідорів, а ні огірків, а ні часнику, а ні зелені. наче б то не так один від одного живемо, але який розкид у кліматі.