За що Ґєрасім?

Тема у розділі 'Модерування', створена користувачем slawuta5, 1 кві 2024.

1. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.616
    Адреса:
    Łódż, Polska
    Модератор/модератори (діють інкогніто і не знаю кому маю задавати питання) заблокували мене у черговій темі і мені дуже хотіло би взнати чому і на якій підставі - чи може не сподобався мем де пйло сидить в одному човні з Трампом?

Лорд Грегори подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Довоенный бинокль Красной Армии 6×30 произведен на 69-ом заводе. Хорошее состояние, не мыт и не чи...
      2300 грн.
    2. (в наявності 97 шт.)
      Грілка багаторазова сольова Barrel Cleaner® Сольова багаторазова грілка призначена для зігрі...
      90 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Накладки ПМ с дефектом. Трещины в верхней части рукоятки. У одной скол места крепления скобы.
      50 грн.
    4. Ящик з під набоїв 40*53 мм до m19 порожній, металевий, герметичний у дуже гарному стані Довжина 44 с...
      700 грн.
    5. Пошкодження корпусу, всередині пробоїни візуально все ціле. Є відео якщо потрібно. Лопаті крутяться...
      220000 грн.
  3. tuman

tuman ℭанітар Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    90
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    183
    Повідомлення:
    5.359
    Адреса:
    ЗСУ
    За диарею картиноками созданых ИИ , обычно совсем не в тему . Если нашел сайт с веселыми картинками то не надо их разсовывать тут , вот к чему та карикатура старая про сталина в теме за 50 ???

Chuzhoy подобається це.
  4. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.616
    Адреса:
    Łódż, Polska
    Вистачить трішки подумати та включити спомин про 2019 рік. Ну а пуйло з трампом у спільній купелі - попередження що може чекати Україну в разі перемоги трампа у віборах на що кацапи дуже розраховують.

Лорд Грегори подобається це.
  5. tuman

tuman ℭанітар Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    90
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    183
    Повідомлення:
    5.359
    Адреса:
    ЗСУ
    Вот в 2019 и надо было выставлять , и не теряться во времени .