За що Ґєрасім?

Dieses Thema im Forum "Модерування" wurde erstellt von slawuta5, 1. Apr. 2024.

1. slawuta5

slawuta5 Oberst

Модератор/модератори (діють інкогніто і не знаю кому маю задавати питання) заблокували мене у черговій темі і мені дуже хотіло би взнати чому і на якій підставі - чи може не сподобався мем де пйло сидить в одному човні з Трампом?

Лорд Грегори gefällt das.
  2. Интересные лоты

1. (в наличии 3 шт.)
      Кепи образца 1944 года WХ FELDMÜTZE M44 ERBSENTARN (REPRO) Существует явная потребность в качествен...
      650 грн.
    2. півобхват 22 висота 27
      29 грн.
    3. (в наличии 6 шт.)
      Соти під пістолетні патрони сal 9 мм .на 50 патронів. в комплекті 10 сот. Пластик.
      120 грн.
    4. (в наличии 29 шт.)
      Мир Вам! Список всех моих лотов https://reibert.info/auction/alex-fison.134997/ Подписывайтесь на...
      12 грн.
    5. До комплекту входить Фляга, та два котелка, більший і менший. Чудово підходить для приготування та р...
      700 грн.
  3. tuman

tuman ℭанітар Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    87
    Лоты
      на продаже:
    2
      проданные:
    178
    За диарею картиноками созданых ИИ , обычно совсем не в тему . Если нашел сайт с веселыми картинками то не надо их разсовывать тут , вот к чему та карикатура старая про сталина в теме за 50 ???

Chuzhoy gefällt das.
  4. slawuta5

slawuta5 Oberst

Вистачить трішки подумати та включити спомин про 2019 рік. Ну а пуйло з трампом у спільній купелі - попередження що може чекати Україну в разі перемоги трампа у віборах на що кацапи дуже розраховують.

Лорд Грегори gefällt das.
  5. tuman

tuman ℭанітар Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    87
    Лоты
      на продаже:
    2
      проданные:
    178
    Вот в 2019 и надо было выставлять , и не теряться во времени .