За БЗ 652699

Discussion in 'Відновлені імена' started by Гайдамака, Nov 15, 2019.

1. Гайдамака

Гайдамака Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    3
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    5
    Доброго дня,друг в лісі підняв нагороду,прошу оприділити бійця,з його слів присутні останкі людських кісток,місце знахідки Волинська обл,куди звернутися для проведення підйому решток і пошуку можливих родичів!!З повагою.

Images:

IMG-54f02f79bc143d1ce4d2b0d080600c45-V.jpg
    IMG-78de6fc87009024fbbe316089549db54-V.jpg
    Bakay likes this.
  2. Интересные лоты

1. Лот один на 9 шт. - верхний ряд 5шт. на фото (гербовые и с клеймами изготовителей), нижний ряд - 4шт...
      300 грн.
    2. 50 штук з вушками,5 в бонус без.
      500 грн.
    3. В такому стані, як знайшов. Вушко відсутнє. Накладений платіж ВІДСУТНІЙ. Висилаю після повної оплати...
      120 грн.
    4. Смотрите по фото
      40 грн.
    5. Диаметр 22 мм, клеймо БР.БУХЪ 1.СОРТЪ, фото на листе в клетку для масштаба Описание: http://www.pugo...
      200 грн.
  3. Bakay

Bakay General-major

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    94
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    169
  4. Гайдамака

Гайдамака Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    3
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    5
    игорюшкин and Bakay like this.
  5. Гайдамака

Гайдамака Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    3
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    5
    Комради,прошу допомогти по визначенню нагороди,можливо є у когось контакти офіційних пошукових команд по підйому і встановленню особи..??!

6. JYRA

JYRA Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    11
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    26
    Добрий вечір.З святом Вас.Напишіть мені в личку будь ласка і про все обговоримо.Бо я по якійсь причині не можу з вами зв'язатися.З пов.Юрій

7. Andy_spg

Andy_spg Oberfeldwebel

Собственно финиш данной истории:
    Связался с ТС, вроде все начиналось хорошо, но потом резко его друг (который нашел воина) идет в отказ.
    Причина банальна, он размародерил воина, снял с него медаль, остатки документов (часть уничтожена кривыми руками). Место указать или дать gps координаты отказался. Топикстартер контакты своего друга не сообщает.
    По состоянию на сейчас останки валяются в лесу, камрад топикстартера положил на все большой и толстый прибор и отдыхает.
    Вот такая грустная история.

8. Українка

Українка Stabsfeldwebel

Сняли награду, погибшего солдата бросили и просят пробить награду. Для чего?
    Что говорить потом родне?
    Совсем стыд потеряли.

9. Гайдамака

Гайдамака Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    3
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    5
    До мене звернувся з проханням допомогти пробити медаль,я пояснив процедуру пробивки і що потрібно буде повідомити ПО про місце знахідки і віддати медаль разом з останками бійця і що ніяких розкопок у тому місці не проводити він погодився,після звязку з представниками ПО він погодився показати місце,але потім різко пішов у відказ причини мені не відомі,мої прохання принаймі вказати місце залишилися не почуті.Думаю не потрібно нікого обливати брудом все це на його совісті,якщо ситуація поміняється я обовязково відпишу,ситуація мені не приємна .З повагою..

Knauss likes this.