Тропарь святителя Николая глас 4 Правило веры и образ кротости,/ воздержания учителя/ яви тя стаду твоему/ Яже вещей Истина./ Сего ради стяжал еси смирением высокая,/ нищетою богатая,/ отче священноначальниче Николае,/ моли Христа Бога,// спастися душам нашим. Кондак святителя Николая глас 3 В Мирех, святе, священнодействитель показался еси,/ Христово бо, преподобне, Евангелие исполнив,/ положил еси душу твою о людех твоих/ и спасл еси неповинныя от смерти./ Сего ради освятился еси,// яко великий таинник Божия благодати. православные всех с праздником!
Я ВОССТАНОВИЛ ТЕМУ, ПОЛЬЗУЯСЬ ПРАВАМИ СУПЕРА. ТЕМА НЕ БУДЕТ УДАЛЕНА, ПОКА АДМИНИСТРАТОР НЕ ЗАПРЕТИТ! НЕ СЧИТАЮ ЕЕ ИДУЩЕЙ В РАЗРЕЗ С ПРАВИЛАМ ФОРУМА
Большое спасибо модераторам за перенос темы,прошу прощения что изначально разместил тему не в том разделе.С ув.Поліщук
Вітаю всіх камрадів,все шановне наше товариство з днем святого Миколая!Най буде щастя й мир в наших домівках!Хай буде дім як повна чаша,а дитячий сміх лунає на радість батькам. З повагою до Вас,Поліщук.
Хто був чемний цілий рік. Хто до кінця з'їдав свою кашу і просив добавки- мають право спати сьогодні на самій великій подушці, щоб туди влізло найбільше подарунків від Св. Миколая. В мого сина, коли він був ще маленьким, процедура вибору подушки займала десь пів години. Закінчувалась завжди однаково- сама більша подушка- на ліжку і трохи менша- біля нього. Це якщо в Св.Миколая всі подарунки не влізуть під одну подушку! Тепер він уже дорослий...але все одно, чекає свого Миколая... З Днем Ангела- усіх Максимів і Миколаїв! Нехай Ваші Ангели- Вас бережуть.
Вітаю Вас зі святом - днем Святого Миколи Чудотворця! Бажаю щоб кожен з Вас отримав у цей день приємну звістку від Святого Миколая та обов'язково подаруночок під подушку. Нехай нам усім буде притаманна доброта і чуйність цього Святого, а ще - взаємоповага та природна філософська мудрість людей, що в селах та містах України зберігають народні традиції та звичаї, обробляють землю, сіють зерно, печуть хліб… Творіть чудеса для інших і диво обов'язково має трапитися з Вами!
Зі Святом всіх ! Хай Миколай буде щирий і багатий на подарунки. В мене особисто був цілий чобіт подарунків.
І я приєднуюсь до вітань з приводу дня Святого Миколая! До всіх побажань хочу додати ще одне, просте, але дуже актуальне: МИРУ НАШІЙ УКРАїНІ !
Всих зі святом! Віри в краще! Тут в сьогоднішню миколаївську ніч таке диво трапилось. Дітки синок і доця просили песика на Миколая. жінка категорично проти. В сусідній квартирі місяць тому посилились чурки-студенти та десь тиждень тому завели песика (ніхто не бачив, але всі сусіди чули як гавкає) І тут сьогодні в годину ночі ці гавнюки його випускають на лєснічну клітку та закривають двері. Песик начинає вити, починають вити та гавкати всі собаки в підїзді. Я хвилин п"ять почекав та вийшов на площадку. Собачатко маленьке, йому страшно, холодно. Я постукав - ніхто не відкриває, постукав дуще - тиша, у...в ногою, ще раз. ще раз - як в могилі. Щенятко сидить як сирітка. Короче - моїй малечі до всього Миколай приніс ще й песика.